Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit javasoltok? Uszas felmentes.

Mit javasoltok? Uszas felmentes.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15Eves fiu vagyok es picit duci, tesin atoltozok de. Ottis csak nadragot, polot soha es mindig pulcsiban vagyok. uszasra nem merek atoltozni, szegyenlos is vagyok, es uszni sem tudok. Az lenne a kerdesem hogyan tudnek valami felmentest szerezni uszas alol? Elore is koszonom!

2016. jan. 11. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj meg úszni. A vízben könnyen fogsz mozogni. Még megszereted, úszó lesz belőled és le is fogsz fogyni! :-)
2016. jan. 11. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Probaltam mar ev eleje ota raszedni magam de nem tudtam, elso ora mindig az uszas, kb 3ra mentem be cucc nelkul a tobbire be se mentem. Felmentes kellene :/ otthon se tudjak hogy mi a bajom, se azt hogy nem jarok be.
2016. jan. 11. 19:57
 3/3 anonim válasza:

Hanyadikos vagy?

És haragudj, de igen is usznod kellene. Az hogy dagi vagy, ha most zavar, később is fog. Tegyél ellene. En regen hetente 4x futottam, es minden este csinaltam 50 felulest, 10fekvot, 10gugolast. Ha alkalmam volt ra, bicikliztem es úsztam.

Nem volt tobb mint napi 1 maximum 1.5ora. Ugyan ugy ettem csipszet, csokit, csak kevesebbet. Kozben sok gyümölcsöt,es zöldséget ettem.

Balesetem volt, en mar nem tudok többet sportolni.

Az orvos nem fog adni amugy felmentést, csak mert nem szeretnéd csinalni. Masok akik tényleg betegek, na nekik kell a felmentés. Neked semmi bajod nincs, ami miatt kellene.

Voltak olyan osztálytársaim akik 70-85kilos letukre minden egyes testnevelés oran, es uszason aktívan mozogtak.

Eroltesd mar meg magad. Nem a gep elott kell ülni, aztan az egesz não elmegy. Mozdulj ki. SPORTOLJ,MOZOGJ.

Mellesleg most is vannak akik túl súllyal bicikliznek..

Olyan meg nincs hogy nem tudsz valamit, megtanítanak. ok ezért vannak.

2016. jan. 30. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!