Hűvös időben (nyáron) javasoltok úszóra egyerű csemegekukoricát meg vanilliás techno pufit?
Hirtelen változó hőmérsékletű vízben a markáns vagy kihívó ízek általában amik beválnak,mivel változnak a körülmények,és ami elüt az szinte reklámozza magát odalent.
A csemegekukorica picike édeskés íze,meg a pufi(k köztudottan extrém halvány) vaníliás íze is szinte semleges.
Egy erjesztett kukorica,egy kagylós,egy jó kis pálinkás,egy jó kis halas ,vagy chilis.
Ilyen szempontból jók a haldorado kukoricák,500 ft 1 üveg,de 3 féle csali (sima kukorica,mega mais óriás kukorica,és tigrismogyoró) van benne,illetve az tényleg szinte csak tömény minőség.
Nekem volt 1 üveg bontatlan amit elvesztettem a garázsban 3 hónapja találtam meg kb 3-3,5 év után és hibátlan volt,sajnos gyárilag rá kell írni 1 lejárati dátumot de megkockáztatom hogy 6 év után is ilyen lett volna.
Na meg a többi átlag pácolt leveskukorica is minimum 350 -400 ft +100 ft-ot megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!