Hogyan szerezzek felmentést úszásból?
Figyelt kérdés
Nagyon utálok úszni. Alig vártam, hogy vége legyen, de most ujra kezdodik. Utalom a furdoruhat,sapkat, vizet, meg, hogy uszni kell. Tehat mindent. Meg egy osztalyba jarok ahol rohognek egymason... tehat erosen tartok tole. Hogy szerezhetnek felmentest vagy barmit? Tapasztalatok?2014. szept. 1. 15:50
1/7 anonim válasza:
Felmentés csak úgy nem osztogatnak, de sz@rd le őket, heti egy úszást kibírsz, mindenkin röhögnek pl rajtam azért nevettek mert még nem tudtam úszni és fogalmad sincs róla mennyit szerencsétlenkedtem először :)
2/7 anonim válasza:
Nem így kéne felfogni... az úszás jót tesz és hasznos. Az meg hogy mások éretlen idióták mit számít? Felmentést pedig nem kapsz csak úgy... szóval próbáld pozitívan megközelíteni az úszást.
3/7 anonim válasza:
mellébeszélsz.
mi a valóság?
dagi vagy?
vagy szégyenlős?
és a tapasztalat?
ne egyél annyi csokikát,cukrocskát,kenyeret,krumplit,lefogyasztod a zsírod és akkor nem fognak röhögni rajtad.
4/7 WyLToR válasza:
Nekem sűrűn volt olyan hogy reflexből kinyitottam a szemem a víz alatt és bevörösödött. Elmentem dokihoz az meg elküldött szemészetre és azt mondták ne ússzak. Klóros víz előnyös
5/7 anonim válasza:
Én a helyedben a "NEM." varázsszóval próbálkoznék. Mit tehet? A vízbe nem lökhet, meg nem verhet, testnevelésből meg nem buktathat, legfeljebb hisztériázhat egy sort a többi gyerek előtt. Azt meg szard le, nem úszol, és kész.
Különben is, a felnőttek rühellik ha lefoglaljátok a medence felét. Én teljes árú jegyet veszek azért, hogy negyedrészben tudjak használni mindent, mert egy rakás hülye kölyök mindenhol ott randalírozik...
6/7 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök.Szeretném megkérdezni,hogy kaptál felmentést?Nekem is nagyon kellene egy..
7/7 anonim válasza:
Elég későn válaszolok. De én úgy szereztem, hogy mindig nagyon száraz volt a könyököm, és folyton vakartam. Aztán úszás előtt mindig direkt sebesre vakartam, hogy ne kelljen úsznom. Aztán elmentünk orvoshoz, aki adott igazolást, hogy ne menjek klóros vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!