Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy tudnék a suliba úszásra...

Hogy tudnék a suliba úszásra felmentést szerezni?

Figyelt kérdés
Nem tudok úszni, és nem az osztályom elött akarok megtanulni. Nagyon ciki helyzet lenne... meg hát pár kilóval több van rajtam, és valahogy szeretnék felmentést szerezni. Kérlek segítsetek... :-)

2015. szept. 1. 16:23
 1/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Fiú vagy lány? Mert az a legegyszerűbb, ha menstruációs fájdalomra hivatkozol.
2015. szept. 1. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:

17 éves és lány.

Az nem lenne nekem olyan jó. Valami egész éves felmentés kéne. Nem azért mert lusta volnék, tesizni tesizek, csak az úszással vannak bizonyos félelmeim. Kiskoromtól kezdve piszkáltak a súlyommal és nekem nem kell többször az az élmény. Ez lesz a végzős évem, és nem akarok úszni. Jól akarom érezni magam, és nem azon stresszelni hogy ki mit szól ahoz hogy 17 évesen nem tud úszni, meg nézd már milyen kövér stb..

2015. szept. 1. 17:12
 3/4 anonim válasza:
Ha sportegyesületbe jársz, akkor legtöbb helyen nem kötelező ilyen külön sportfoglalkozásra járni (ha nem rendes testnevelés, hanem ilyen speciáls, mint az úszás) ha jól tudom...
2015. szept. 1. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy jó lehetőség, hogy megtanulj, ha ciki ha nem... Életmentő lehet. Amúgy túlsúllyal a vízben könnyebben mozogsz, mint szárazon. A paráidról, korábbi rossz élményeidről szerintem inkább az oktatóval beszélj, megértő lesz és biztosan külön fog veled foglalkozni. Amúgy úszni néhány hét alatt meg lehet tanulni, utána már buli :-)
2015. szept. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!