Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tücsök/szöcske. milyen halakat...

Pekmartin kérdése:

Tücsök/szöcske. milyen halakat lehet fogni velük?

Figyelt kérdés
a tó amin pecázok sok keszegnek ad othont a pontyokról és a törpékről nem is beszélve. amúr is van benne. ezek közül melyikeket tudom szöcskével tücsökkel megfogni?

2016. jan. 1. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a ponty, a törpe rámegy.
2016. jan. 1. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer nem vittem ki csontit, azzal horgasztam. Keszeg,karasz kap rá, de uszoval tudod bejuttatni,feneknel egyből leszakad.
2016. jan. 1. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyanítom inkább sáskára gondolsz - azok ugrálnak nyáron tömegesen a fűben.

A lombszöcske viszonylag ritka, és védett, a mezei tücsök meg üreglakó, fekete színű.

Szóval a legkönnyebb a sáskát elkapni a vízparton.

Megeszik a halak, de nem kimondottan sikeres csali, inkább kényszermegoldás arra az esetre, ha nincs csonti vagy giliszta.

Mondjuk a lisztkukacnál klasszisokkal jobb csali még a sáska is, de horgászcsalinak megvásárolni egyiket sem éri meg.

Amiről eddig nem ejtettünk szót, az a pataki cserkelős horgászat - ott, ha van érdeklődés a halak részéről a vízbe hulló rovarokra, lehet eredményes olyan csali is, amivel úszózva, fenekezve nincs sok esély halat fogni.

Cserebogárral, sáskával csalizva, a vízbe eső rovarokat imitálva lehet domolykót, jászt becsapni.

2016. jan. 2. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Bármelyik megkívánhatja,a mozgó csalit.

De egy 90 ft-os csontival többre mennék.

Elevenebb,tovább bírja víz alatt.

Illetve ha nem használtad el mindet etetőanyagba a báb hibátlan!

2016. jan. 2. 15:14
 5/5 gomzoli ***** válasza:
2016. jan. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!