Buggy - Szöcske Építése?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék építeni egy buggyt lehetne 2 személyes egy Skoda Favorit 1.3 -mas motrot tennék bele, csak 1 problémába ütköztem, hogy nem tudom mi szerint megcsinálni.
Ha valakinek lenne egy tervrajza vagy valami ami szerint meg tudnám csinálni aszt nagyon meg köszönném ha elküldené nekem.
2013. ápr. 28. 22:39
1/4 anonim válasza:
Ha ennyire nincs elképzelésed ne vágj bele.
2/4 A kérdező kommentje:
meg van az elképzelésem, hogy hogyan nézzen ki de kéne egy részletesebb vázlat 1 konstrukció ról.
2013. ápr. 29. 21:02
3/4 Reset18 válasza:
az érdekelne engem is, mert 2 személyre nehezebb építeni szerintem mint 1 re mert nemtudom a méreteket hogy hogyan férnénk el 2en kényelmesen, de lehet lemérem a donor autó ülésének helyét és az lesz a nérvadő aztán megint ugy készül hogy nagyjábol a keret és az erősítés utána, eddíg ez bevált :)
4/4 Summás válasza:
Ha van hely, szerszámok, és elszántság,sikerül!ha tudok segítek! Én is a semmiből(tervrajz nélkül) építettem egyet,de én hossz motorosat.Nagyon örülök neki!Elsőre nézegess képeket milyen legyen a buggy?! és aztán azt próbáld le másolni!aztán,a hozzá valókat szerezd be!Érdemes az ócska vas telepeket bontókat megnézi(segítőkész tulajt,alkalmazottat be szervezni!)Aztán egy jó esztergályost be szervezni a buliba ,mert ezekre szükség lesz!Ez tudom nem egyszerű! de ezek fontosak abból a szempontból,hogy itt sok minden egyedi készítésű illetve egyedi össze szerelésű lesz!!Ha kész persze a siker(sikered!) nagy lesz!! hidd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!