Ha fogyni akarok, úszás után ihatok protein shake-t?
Üdv!
Tudom elég vitatott téma, hogy az úszástól mennyire lehet fogyni, ebbe ne menjünk bele, mivel a hátam miatt futni nem futhatok, ezt a sportot választottam.
Van rajtam kb. 15 kiló felesleg ezt szeretném leadni. (Természetesen a sport mellett diétázok is)
Azonban a rendszeres mozgás során az izmok ellátását sem szabad elhanyagolni. Jelenleg 50-60 perceket úszok.
Érdemes szedni valamilyen fehérjét? (Nem izmosodni akarok, csak az izomleépülést szeretném megakadályozni.) Vagy pont amiatt, hogy leakarom adni a kilókat, hanyagoljam?
Scitec 100% Whey Protein-t használtam régebben konditeremhez, most is erre gondoltam.
Segítségeteket köszönöm!
"Tudom elég vitatott téma, hogy az úszástól mennyire lehet fogyni"
semmi vitatott nincs benne, nem az úszástól, hanem az étrendtől fogysz... a sport az pusztán az egészségmegőrzéshez kell.
2# "ez persze nem igaz. sem az étrendtől, sem a mozgástól nem fogysz. attól fogysz, ha kalória mínuszos vagy. Az, hogy ezt úgy éred e el, hogy diétázol"
ugye tudod, hogy a diéta szó étrendet jelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!