Elfogyott a Jumbo és nem akarok költeni? Lesz változás?
Figyelt kérdés
Edzés után valamiért mindig ittam szénhidrát+fehérje kombót, egy ideje jumbot, szinte már csak megszokásból meg az ize miatt. Vajon változva valami ha kimaradna teljesen? Mármint lenne valami változás? Úgy érzem túl sokat költök kiegekre, persze vitamint szedek, reggelire meg zab+fehérje. Szinte már csak úgyérzem "muszájból" iszom az edzés utáni tömegnövelőt.2015. febr. 7. 21:34
1/6 - palilaci - válasza:
Jumbo elhagyasa utan: jobb kozerzet, egeszseges inzulinszint, testzsir% csokkenes.
Komolyra forditva a szot: igen lesz mert elhagysz rengeteg kaloriat amit potolni kell. Megoldas egyel tobbet!
2/6 anonim válasza:
én toltam egész adagos zöld jumbot és nem vagyok benne biztos hogy nehezebb letolni mint amennyi rizsből kéne ugyan ennyi tápanyagért
3/6 A kérdező kommentje:
és a sok kamu, hogy edzés után feltétlen kell valami hogy töltse a kimerült izmokat stb? nemtudom ez már mennyire igaz vagy nem, pedig két éve edzek. nem tudom mi lenne ha végleg elhagynám, valószinű semmi.
2015. febr. 7. 22:20
4/6 anonim válasza:
nem kell csak ajánlott, de igazából láttam már izmoscsávót rizst lapátolni edzés után
csak könnyebb iszogatni
5/6 anonim válasza:
Hogyha ugyanannyi fehérjét és szénhidrátot tartalmazó kajával tudod pótolni a jumbot edzés utáni 1.5-2 órában akkor még jobban is jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!