Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hány edzés után edzhetek vizen?

Hány edzés után edzhetek vizen?

Figyelt kérdés
Hány kajak edzés kell ahhoz,hogy a vízen edzzünk? Úgy hallottam,hogy először mégcsak a szárazföldön tanulják meg a helyes evezést a lapáttal, majd azután kerülnek vízre. Ez körübelül hány edzés után következik be?

2015. júl. 10. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem most elég hamar, mert jó idő van, nem olyan nagy gond, ha beesel.

Én evezni jártam (nem, nem kajakozni, nem kenuzni), de már első alkalommal vízre mentünk.

2015. júl. 10. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy életképtelen,akkor egyből vízre raknak.

Én 2 hétig bírtam borulás nélkül,aztán persze beborultam,de ez benne van.

2015. júl. 17. 22:30
 3/5 anonim válasza:
Ne akarj te kajakozni... Menj el kenuzni, az sokkal jobb ;)
2015. júl. 26. 18:54
 4/5 HannaJackson válasza:
Maradj kajakon az a legjobb.:) Én is kajakozom és én már első edzésen vizen voltam és ősz volt.Általában már elég hamar vízre lehet menni ha az edző tudja hogy stabilan úszol
2015. júl. 30. 19:45
 5/5 DoDó-kicsi válasza:
Nekem: 1. napon megmutatták az alapokat, mentem volna vízre (engedték is volna) csak még rajtam kívül 2 kezdő volt és ők mentek előbb.
2015. szept. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!