Vizilabdázok de gyenge a karom és a lövésem, hogyan tudnék megererősodni?
Figyelt kérdés
Vékony karom van,szoktam csinálni gyakorlatokat akkor is ha nincs edzés de nem látszik eredmény.2015. jún. 3. 16:19
1/2 anonim válasza:
A karodat és a hátadat is erősítsd, csak legyél kitartó. Úgy lehet erős a lövés, ha jó lábmunkával kiemelkedsz közel derékig, és beleviszed az egész tested a lövésbe. Egyébként a kiemelkedést kezdő szinten nem érdemes teljes erővel csinálni, mert nem lesz pontos a lövés. Tehát érdemes lábedzéssel is próbálkozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy jó technikám van es jol tudom irányitani a játekot de mivel hamar megnöttem(14/F) es az izmaim nem nöttek velem eggyütt legyengultem...
2015. jún. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!