Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan tanulhatnék meg online...

Hogyan tanulhatnék meg online úszni?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a víztől, bele se merek menni, mert nem tudok úszni. Ezért szeretnék online megtanulni, hogy bele merjek menni.
2010. febr. 21. 12:22
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Szia

Jajj, attól ne félj, hogy kinevetnek, vagy ilyesmi =) Én 10 éves koromig (14 vagyok) rettegtem a víztől, viszont akkor összeszedtem minden bátorságom, és elkezdtem úszni járni. Én voltam a legnagyobb a kezdő csoportban, szinte csak kiscsoportos ovisok voltak ott, de nem nevetett senki =) Rendes edzőm volt, és megértette a félelmeim, hamar sikerült is leküzdeni őket.

3 évig jártam úszni heti 2x, és ahhoz képest, hogy mondhatni mínuszból indultam, mára egészen jól úszok.

Szóval hajrá! Menj el az uszodába, mert online nem igen lehet megtanulni.

2010. ápr. 28. 18:45
 22/30 anonim válasza:
Először is, keress egy online tavat, majd egy online úszóedzőt... ;)
2010. jún. 3. 20:42
 23/30 A kérdező kommentje:
hol keressek?
2010. jún. 3. 21:40
 24/30 anonim válasza:
Figyelj, az előző egy poén volt. Online képtelenség úszni megtanulni... Ez nem elméleti tudomány.
2010. jún. 4. 20:57
 25/30 A kérdező kommentje:
de biztosan meg lehet tanulni!
2010. jún. 5. 10:46
 26/30 anonim válasza:
Gondolod? Akkor miért nem keresel rá? :-)
2010. jún. 5. 13:42
 27/30 anonim válasza:

Fárasztó... kád dugót múlt hónapban a barkács boltba vettem, kemény 50 ft-ért. Ha nem akarod, hogy a szüleid meglássák, hogy vettél, akkor cipeld magaddal fürdésekkor, feltételezem együl szoktál fürdeni :D

A félelem is, mint az álmokok, az idegi felesleg kisöprésének lehetősége. A félelem agyban dől el. Mitől félsz, hogy elsüllyedsz és meghalsz? Hidd el, az úszómesternek is fontos az állása és fizetése, nem fogja hagyni, hogy bele fulladj... :D

2010. aug. 2. 12:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Na, tudsz már úszni???
2010. aug. 2. 16:40
 29/30 A kérdező kommentje:

Eredetileg a humor témakörben volt a kérdés :$

csak valami nagyokos átrakta ide :S

köszi szépen minenkinek, aki válaszolt :D

(egyébként tudok úszni, 9 évet jártam is)

2010. aug. 2. 17:43
 30/30 anonim ***** válasza:
Na jól van Darnyi Tamás, ne szórakozz mostmár velünk.
2010. aug. 2. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!