Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az uszodák veszélyesek?...

Az uszodák veszélyesek? Elkaphatok ott bármit?

Figyelt kérdés
Szeretnék úszni, rám is férni, de sok rosszat hallottam már az uszodákról, hogy "veszélyes", tele lehet fertőzéssel, hasonlók. Mit gondoltok?

2015. febr. 9. 19:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
neked mi bajod van, ember? nem sikerül mostanában kiverni, vagy alapból ilyen ideges típus vagy? nem kell semmit lefordítani, nem a facebookon olvastam, hallottam, ennyi, remélem nem tartozom neked magyarázattal, és a kisebbségi komplexusodat ezután megpróbálod máshol kiélni. köszönöm.
2015. márc. 2. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Te kérdező. Ide idézem az első válaszomat, amire te azt mondtad, hogy felkaptam a vizet:

Az uszodák vizét komoly gépekkel forgatják, cserélik és fertőtlenítik klórral folyamatosan. Semmiféle baktérium nem él meg a klóros vízben. Nyugodt lehetsz.

Szerinted nekem van valami bajom, ha erre a válaszra te azt mondtad, hogy hülyeség? Inkább neked. Nem jó a megnyugtató válasz sem, erre írtam, hogy vannak benne bacik. Erre az sem jó. Nincs neked valami mentális defektusod? Ha kérdést írsz ide, akkor tűrd el, hogy kapsz válaszokat is.

2015. márc. 3. 19:51
 13/19 A kérdező kommentje:

te tényleg ilyen hülye vagy? :)

"Vagy hallottál valaha egyetlen olyan hírt is a világon, hogy tömeges uszodafertőzés történt? Mert azt a sajtó kajálná, de ilyen nem történt soha. Vagy szerinted a magyar ellenőrzés rendszer hagyná, hogy bármilyen veszély legyen a tömegek által látogatott helyeken? Ez para."

- én erre írtam, hogy felkaptad a vizet.

2015. márc. 3. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Részemről befejeztem. És tényleg hülye vagyok, jól állapítottad meg. Hogy szóba állok egy idióta kreténnel, akinek a balhé a fontos, hogy az ismeretlenséggel védve lehülyézhesse a válaszadókat azért, mert nem azt írták, amit elvárt. Légy boldog.
2015. márc. 4. 11:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak téged hülyéztelek le, mivel komoly gondjaid vannak, úgy látom.
2015. márc. 4. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég hülye jár így is az uszodákba, te menj inkább futni, de csak valami elhagyatott helyre, nehogy elkapj valamit...
2015. márc. 9. 23:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Úgy látom a gyakori kérdésekre is elég hülye jár. Nem értem mit ártottam neked.
2015. márc. 10. 16:56
 18/19 anonim válasza:
100%

Nos, segítek:

Az élővízeknek van egy alap baktériumflórája ami nem veszélyes az emberre nézve. Ezek a baktériumok bekebelezik a gyenge, emberi kórokozókat.

Ezt úgy képzeld el, mintha mondjuk egy fűtött családi házból pólóban, rövidnadrágban kidobnának -10 fokos hidegbe a farkasok közé. Felfalnak.

A kórokozóknak az emberi test a fűtött ház. És az élővízi baktériumflórák a farkasok.

Azt is hozzá kell tenni, hogy az uszodák vizét klórozzák, ami még az élővízi baktériumflóra megtelepedését is megakadályozza, ezért a víz teljesen steril. Egyébként meg a vízben nagyon lassan szaporodnak a kórokozók.

2015. ápr. 26. 23:03
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat!
2015. ápr. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!