Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az uszodák veszélyesek?...

Az uszodák veszélyesek? Elkaphatok ott bármit?

Figyelt kérdés
Szeretnék úszni, rám is férni, de sok rosszat hallottam már az uszodákról, hogy "veszélyes", tele lehet fertőzéssel, hasonlók. Mit gondoltok?

2015. febr. 9. 19:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Bizony el. Persze ezt nem reklámozzák sehol, de az uszodák mindig nagy fertő telepek voltak. Képzeld csak el, csomó ember ott áztatja a valagát, lehet köztük éppen fertőző beteg is.. Tudtommal senkitől nem kérnek egészségügyi tanúsítványt, mielőtt a medencébe engedik. Mi van ha az illető éppen AIDS-es vagy Pestis-es? Te is a vizében úszkálsz, tehát nagy eséllyel elkapnád a betegséget te is.
2015. febr. 12. 20:50
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez kicsit OFF téma,de egy debreceni uszodába járt egy fiatal lány, akiről később kiderült, hogy ebola vírussal fertőzőtt. Jó sokszor úszott már a a medencében, mire kiderült, hogy beteg. Ötletem persze van, hogy hogyan kaphatta el a lány, de azt nem publikálom most..:)
2015. febr. 12. 21:02
 3/19 A kérdező kommentje:

Akkor az úszás kihúzva. höh.

Köszönöm a válaszod!

2015. febr. 12. 21:03
 4/19 anonim válasza:
Annyiszor voltam már Balatonban és uszodában fürdeni,hogy megbecsülni sem tudnám, és még kisebb betegséget sem kaptam el soha.
2015. febr. 18. 20:09
 5/19 anonim válasza:
Én egy 15 éves lány vagyok aki 8 éve csak uszik minden nap a héten versenyszeruen úsztam az országban kb 40 uszomendencejeben versenyen meg meg kulfoldon is semmit nem kaptam el sehol egeszseges vagyok meg mindeg meg egy labgombam se volt se usziszemölcsöm szoval neeeem
2015. febr. 19. 22:38
 6/19 anonim ***** válasza:
4 évig úsztam mindenféle nyomornegyedi uszodákban, mindenféle hobó alkatúak mellett... semmi bajom nem lett.
2015. febr. 25. 21:34
 7/19 anonim ***** válasza:
Az uszodák vizét komoly gépekkel forgatják, cserélik és fertőtlenítik klórral folyamatosan. Semmiféle baktérium nem él meg a klóros vízben. Nyugodt lehetsz.
2015. febr. 27. 08:26
 8/19 anonim ***** válasza:
Vagy hallottál valaha egyetlen olyan hírt is a világon, hogy tömeges uszodafertőzés történt? Mert azt a sajtó kajálná, de ilyen nem történt soha. Vagy szerinted a magyar ellenőrzés rendszer hagyná, hogy bármilyen veszély legyen a tömegek által látogatott helyeken? Ez para.
2015. febr. 27. 19:26
 9/19 A kérdező kommentje:
azért nem kell ennyire felkapni a vizet. mit nem értesz abból, hogy sok rosszat hallottam már az uszodákról, mond csak? vagy azt a részét már lusta voltál elolvasni? másrészt gyermekkoromban - mikor úszni jártam - szemölcsök jelentek meg a bőrömön, emiatt is tettem fel a kérdést. ráadásul sok undorító dolgot hallottam már az uszodákról.
2015. márc. 1. 21:42
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd én lefordítom. A sok rosszat hallottam az uszodákról - a Fészbukon olvastam egy valakit, akinek a szomszédja mesélte, hogy egy ismerőse látott egy újságcikket, hogy valakin lett egy pattanás vagy gomba. Nem kell mindent elhinni. A fészbukon ellenőrizetlen infók bukkannak fel, a legfőbb érv az ebben hivőknek, hogy még a fészbuk is közölte. Mintha nem bárki írhatna oda.

Vagyis tudomásom szerint a világon még sehol nem volt uszoda fertőzés (mármint nem afrikában, hanem civilizált országban). De látom, te a rosszabbikat akarod hallani. Akkor itt van: igazad van, dugig van bacikkal. És senki nem jár oda.

2015. márc. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!