Hogyan edzek télen? (kajak)
Most október elején 15 évesen kezdtem el kajakozni, és nagyon jó is volt, amíg vízen voltunk. Önmagában a téli edzéssel semmi bajom nem lenn, rám is fér, mert ez előtt nem nagyon sportoltam. A probléma az, hogy az edző aki télen van, bár jófejnek tűnik, de az elmúlt egy hónapban úgy tűnt, hogy egyáltalán nem érdekli az a csoport, amiben vagyok (gyakran be sem jött, ha igen, akkor csak ritkán volt jelen az edzésnél). Ez végülis érthető, mert a csoportból már mindenki kajakozik néhány éve, de amikor kérdezgettem tőle, hogy most mit is kéne csinálnom, mert még konditeremben sem voltam kb. 2 alkalomnál többször, akkor sem adott túl egyenes választ.
Szóval a kérdés, hogy tudtok valami tanácsot adni, hogy mire eddzek és hogyan? Nem kell részletesen, mert majd utánanézek, csak hogy legyen valami támpontom.
Előre is köszönöm!
Kajakból: D
Tudnám ajánlani, hogy egy rudat szerezz be és azzal próbáld azokat a gyakorlatokat, amiket a kérdés feltevése előtt végeztél a lényeg, hogy a hátadra nagyon vigyázz!!!!!!! Tehát növésben lévő szervezet, vagy és ha dohányzol meg sulyokkal edzed, a hátad az nem jó viszont a futást nagyon tudom ajánlani abból nagyon sokat, hogy szokjad az az egymás után történő folyamatosságot. Csináld komolyan és, legyél, sikeres ember az életedbe szívből kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!