Mennyibe kerül az evezés?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni a kajakozást. Megszeretném tudni hogy mennyibe kerül ebben a sportban egy átlagos tagdíj! A válaszokat előre is köszönöm!2014. nov. 21. 22:16
1/5 anonim válasza:
kb 10-12ezer forint körül van havonta
2/5 anonim válasza:
Most evezés vagy kajakozás-.-
Nem mindegy-.-
3/5 A kérdező kommentje:
gondolom árban megegyeznek...
2014. nov. 30. 17:43
4/5 anonim válasza:
ez attól függ hogy melyik klubba mész és mennyi idős vagy...nálunk 13 éves korig 5000Ft fölötte meg 6000FT és ez már nem nem emelkedik,én télen heti 8 edzésre járok nyáron pedig heti 10 semmi mást nem kell fizetned hajót meg ilyesmit kapsz edzésen...kicsit drága sport de én nagyon szeretem nagyon megéri mert jó alakod lesz nem csak a hátad szélesedik(én az evezésről beszéltem :))
5/5 anonim válasza:
általában 7-8 ezer Ft (nekem az evezés 7 volt a kajakozás 8) és a kajakozásnál egy idő után hogyha versenyszerűen szeretnéd folytatni lapátot is kell venned bár ez evezésnél is így van szerintem de ha csak hobbiból csinálod nem szükséges. tény hogy elég drága mulatság de szerintem megéri én legalábbis nagyon szeretem mind a kettőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!