Úszás + fehérje?
sziasztok
volt pár hete egy ficam/rándulás/kiugrás/ huzodás a vállamba pihentettem, masszíroztattam, usztam, elmult eltelt 1 hónap, elmentem kondiba (előtte is kondiztam) csináltam pár súlyzós gyakorlatot amitől megint elkezdett fájni, mint amikor a "baleset" történt, pihentettem 1 hetet, most megint úszok, sport és regenerálódás szempontjából, személyi edzőmmel még anno vettünk fehérjét, de amikor elkezdtem volna szedni, akkor történt a baleset, így most úszás után szoktam inni.
itthon szoktam még fekvőtámaszozni úszás előtt
olyan szempontból hogy ha úszás után iszom a fehérjét van valami "értelme" vagy sem? 2000m gyors után bedurran azért az ember.. legalábbis én, tehát edzés szempontjából meg regenerálódás szempontjából mást nem nagyon tudok csinálni egyenlőre... 70-1-2 kg körül mozgok, 173cm, elég sokat eszek, nem vagyok hízásra hajlamos, szálkásnak mondanám magam mint vékonynak..
tehát a kérdésem, hogy mivel az úszás inkább egy kardio sport a fehérjével érek-e valamit vagy sem? akár a regenerálódás szempontjából vagy akármi miatt is...
Az a 20 g feherje onmagaban lót..szt sem csinal.
Ha van egy jo etrended akkor dobj össze egy feherje+ch italt az segit vmennyit a regeneralodasban.
étrendel nincs gond, napi 300g+ hust eszek meg szénhidrátot, zöldséget is...
edzés szempontjából fekvőtámaszozok, ami után uszok, ami szintén egy edzés forma szerintem
de ha iszom a fehérjét és eszek normálisan, akkor mire jó egy fehérje turmix?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!