Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszás + fehérje?

Úszás + fehérje?

Figyelt kérdés

sziasztok

volt pár hete egy ficam/rándulás/kiugrás/ huzodás a vállamba pihentettem, masszíroztattam, usztam, elmult eltelt 1 hónap, elmentem kondiba (előtte is kondiztam) csináltam pár súlyzós gyakorlatot amitől megint elkezdett fájni, mint amikor a "baleset" történt, pihentettem 1 hetet, most megint úszok, sport és regenerálódás szempontjából, személyi edzőmmel még anno vettünk fehérjét, de amikor elkezdtem volna szedni, akkor történt a baleset, így most úszás után szoktam inni.

itthon szoktam még fekvőtámaszozni úszás előtt

olyan szempontból hogy ha úszás után iszom a fehérjét van valami "értelme" vagy sem? 2000m gyors után bedurran azért az ember.. legalábbis én, tehát edzés szempontjából meg regenerálódás szempontjából mást nem nagyon tudok csinálni egyenlőre... 70-1-2 kg körül mozgok, 173cm, elég sokat eszek, nem vagyok hízásra hajlamos, szálkásnak mondanám magam mint vékonynak..

tehát a kérdésem, hogy mivel az úszás inkább egy kardio sport a fehérjével érek-e valamit vagy sem? akár a regenerálódás szempontjából vagy akármi miatt is...

2014. dec. 25. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a 20 g feherje onmagaban lót..szt sem csinal.

Ha van egy jo etrended akkor dobj össze egy feherje+ch italt az segit vmennyit a regeneralodasban.

2014. dec. 25. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy megkérdezem! Annak mi értelme van, hogy úszás előtt otthon fekvőtámaszozol? Félre ne érts, szoktam én is uszodába járni, de én közvetlen úszás előtt melegítek be az uszodában és akkor nyomok fekvőket is! Annak szerintem több értelme van!
2014. dec. 26. 15:42
 3/3 A kérdező kommentje:

étrendel nincs gond, napi 300g+ hust eszek meg szénhidrátot, zöldséget is...

edzés szempontjából fekvőtámaszozok, ami után uszok, ami szintén egy edzés forma szerintem

de ha iszom a fehérjét és eszek normálisan, akkor mire jó egy fehérje turmix?

2014. dec. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!