Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ki az, aki még nem tud úszni?

Ki az, aki még nem tud úszni?

Figyelt kérdés

Óvodában, ált. Iskolában, táborokban és középsuliban is "úsztam", de nem ment. Ez már nagyon régen volt, most leszek 22 éves. Nyáron voltam a Balatonon a haverokkal és mindenki tudott úszni, rajtam meg meglepődtek, hogy.miért nem. Már nem is.akarok megtanulni, számomra ez lehetetlen, csupán érdeklődök, hogy ki van még úgy, mint én. :)

Nem félek a víztől, nem is fáradok el, csak merülök lefelé, hiába használom a kezem meg a lábam.

2014. okt. 11. 08:45
 1/1 anonim ***** válasza:
De mi olyan bonyolult benne? Gondolom állva fent tudsz maradni a vízen. Akkor egyszerűen csak dőlj előre, hassal tedd magad kb. vízszintesbe, és csinálj ilyen szétsöprő mozdulatokat a kezeddel, és ilyen békás lökő mozdulatokat a lábaddal és kész is a mellúszás. A gyors meg a hát meg kb. ugyanaz, kapálózni kell a kezeddel meg a lábaddal, evezni, most pl. nem értem, mi nem megy abban külön-külön evezel a kezeiddel a vízen... ha megy akkor a lábaddal is kb. csak evezni kell hogy ne süllyedj, azt kész. Tanulj meg, ne légy ilyen lehetetlen... ez egy alap dolog, 22 évesen rengeteg jóból esel ki ha itt balf*aszoskodsz. Ovisok tudnak úszni, szóval szedd össze magad!
2015. máj. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!