Ki az, aki még nem tud úszni?
Figyelt kérdés
Óvodában, ált. Iskolában, táborokban és középsuliban is "úsztam", de nem ment. Ez már nagyon régen volt, most leszek 22 éves. Nyáron voltam a Balatonon a haverokkal és mindenki tudott úszni, rajtam meg meglepődtek, hogy.miért nem. Már nem is.akarok megtanulni, számomra ez lehetetlen, csupán érdeklődök, hogy ki van még úgy, mint én. :)
Nem félek a víztől, nem is fáradok el, csak merülök lefelé, hiába használom a kezem meg a lábam.
2014. okt. 11. 08:45
1/1 anonim 

válasza:

De mi olyan bonyolult benne? Gondolom állva fent tudsz maradni a vízen. Akkor egyszerűen csak dőlj előre, hassal tedd magad kb. vízszintesbe, és csinálj ilyen szétsöprő mozdulatokat a kezeddel, és ilyen békás lökő mozdulatokat a lábaddal és kész is a mellúszás. A gyors meg a hát meg kb. ugyanaz, kapálózni kell a kezeddel meg a lábaddal, evezni, most pl. nem értem, mi nem megy abban külön-külön evezel a kezeiddel a vízen... ha megy akkor a lábaddal is kb. csak evezni kell hogy ne süllyedj, azt kész. Tanulj meg, ne légy ilyen lehetetlen... ez egy alap dolog, 22 évesen rengeteg jóból esel ki ha itt balf*aszoskodsz. Ovisok tudnak úszni, szóval szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!