Hogyan tudnék a víz alatt úszni úgy hogy ne emelkedjek fel?
Figyelt kérdés
Csak pár métert tudok a víz alatt úszni, mert hiába erőlködöm felemelkedem a felszínre. Nem tudok lent maradni, a medence alját is alig bírom megérinteni. Mit tehetnék? Köszi.2014. szept. 13. 02:46
1/11 anonim válasza:
Nekem is sokáig ez volt a problémám régen. Pontosan nem tudom, hogyan oldottam meg végül.
Próbálj lebukni függőlegesen, úgy lemenni a medence aljáig, majd vissza!
A "lebukás" a lényeg. Gondolom, sokáig csak a víz felszínén úsztál úgy, hogy nem tetted be a fejed. Én is így csináltam. Először lehet, ezen kéne változtatni.
Ha van még kérdésed, írj!
2/11 A kérdező kommentje:
Beteszem úszás közben a fejem a vízbe, bár csak mellúszom. Most tanulom a pillangót. De ahhoz előbb a delfin rúgást kéne megtanulnom, nemtom h mondják magyarul de angolul dolphin kick. A víz alatt is szeretném gyakorolni, de mindig felemelkedem... :S Amúgy köszi a választ! :)
2014. szept. 14. 01:24
3/11 anonim válasza:
Próbálj mellúszni víz alatt! Minden tempónál figyelj arra is, hogy kicsit lefele bukjál közben, ne csak vízszintesen próbálj úszni, mert akkor felfelé dob a víz. Nálam is ilyesmi volt.
Amikor beteszed mellúszásnál a fejed a vízbe, csinálj úgy, mintha bukfencezni próbálnál, így bukjál le függőlegesen.
Első is én voltam.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom. Neked kb mennyi ideig tartott míg sikerült?
2014. szept. 14. 17:48
5/11 anonim válasza:
Nem tartott sokáig a "bénázás", talán olyan max. 1 hónapig. De már nem emlékszem. Egyébként mennyi idős vagy?
6/11 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de nem sikerült. Elsőre nem is vártam jobbat. :D Majd még gyakorolnom kell. 22 éves vagyok egyébként.
2014. szept. 17. 14:54
7/11 anonim válasza:
Ha egy kicsit kifújod a levegőt az is segíthet, de előbb utóbb érezni fogod, velem is ez volt :)
8/11 A kérdező kommentje:
Aha, azt kipróbáltam tegnap, úgy sikerült. :D Ha kifújtam majdnem az összes levegőt, le is tudtam ülni a medence aljára. :D
2014. szept. 23. 05:42
9/11 anonim válasza:
8. Első voltam. Én is próbálkoztam ilyennel, csak levegő nélkül kellemetlen már víz alatt lenni, pedig jó buli lenne ott ücsörögni. :D
10/11 anonim válasza:
Nem kell az összeset, de pl így szerintem könnyebb megtanulni és egy idő után hamarabb megszokod, de őszintén szólva nem értem miért akarsz a medence alján ücsörögni és úszni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!