Pergető bot, pergető orsó?
Mire mennél?
Harcsa,balin,csuka&süllő?
Én inkább olyat mondok,hogy 10-40 g és ahogy előttem írták 2.4-2.7m legyen (inkább 2.7)
Nem árt beszerezni 1-1 műcsali készletet.
Süllőre : JIG fej készlet ... 3 készletet kell venni ,kicsi,közepes,nagy .
Különféle gumihalak ,twisterek,különféle méretek,változatok színek!(ami nagyon fogós volt nekem : neon zöld,motorolaj színek,neon színek,FEHÉR,illetve volt egy 7 kilós süllőm FEHÉR+Neon zöld jigfej kombóra.)
Azért kell 3 féle jig fejet venni,mert lehet,hogy egy közepes twisterhez egy 30g-s jigfej fog kelleni,mert folyón horgászol,eszméletlen a sodrás és mély.
Csuka:Wobblerek,kanalak,villantók.
Balin: pilkerek,balinólmok, felszíni snecit ábrázoló wobblerek.
Amit ajánlok :
Wobblerből: 1-1 minőségit vegyél csak ,1 snecit ábrázoló felszínit és 1 csukára szántat (Rapala,Salmo vagy ha szűkös a keret NEVIS) és a többit EBAY-ről rendeld be,a boltokban kapható legolcsóbb wobbler kb.700-800ft.
Ebay-en 150-200ft-ba kijön darabja sokszor ingyen postával.
JIGfejt szintén EBAY-en.
Pilkert,balinólmot ugyszintén.
Twister,Gumihal is jöhet EBAY-ről bár érdemes olyat venni horgászboltban amit EBAY-en nem kapsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!