Ponythorgászat. Ötletek?
Van elég sok filmem ezzel kapcsolatban de mind az ultramodern 2000000 ft-os cuccokkal.
Hagyományos módszerek,csalik?
Etetőanyagok?
Még nem igazán horgásztam ponytra most fogom elkezdeni.
Botom meg orsóm már van meg fenekeztem is már!
a legfontosabb kérdés, hogy milyen vizen szeretnél horgászni. úszós vagy fenekezős módszerrel szeretnél? finomszerelékkel vagy hagyományos szerelékkel? van -e állandó helyed, amit tudsz etetni? stbstb.
ha pontosítassz, akkor írok ötleteket.
etetőkosár gyanánt valami ilyesmit használok [link]
csak nekem a közepén van ilyen cső ami zsinór gubancolódását akadályozza meg.
Végszerelék ötletek?
bocs a sok kérdésért
előző válaszoló:
fenekezés és nincs sajna állandó helyem am meg az mit jelent hogy finomszerelék pontosan?
hagyományos bot, 80 - 150g dobósúllyal, orsóból elég a pár csapágyas 40-es vagy 50-es, 30-as főzsinor, 25-ös előke, horogméret 4től 8ig, etetőanyag majdnem tökmindegy, de legyen benne a csaliból. csali: főleg kukorica de lehet szendvicsben gilisztval, csontival.
ez egy tök hagyományos szerelék. hajrá!
Jókat ír az előző, de én nem raknák olyan vastag zsinórt, max. 0.20-0.25mm,előkének egyel vékonyabb és 6-10es horog, én idén feederezni szeretnék 0.18-0.20as főzsinór és 8-12es horog.
Hol és milyen tón fogsz pecázni?
Zalaegerszeg Gébárti-tó vagy Zalaszentmihályi tó
sajna az első nagyon törpeharcsás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!