Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ponythorgászat. Ötletek?

Ponythorgászat. Ötletek?

Figyelt kérdés

Van elég sok filmem ezzel kapcsolatban de mind az ultramodern 2000000 ft-os cuccokkal.

Hagyományos módszerek,csalik?

Etetőanyagok?

Még nem igazán horgásztam ponytra most fogom elkezdeni.

Botom meg orsóm már van meg fenekeztem is már!

2010. jan. 12. 16:08
 1/10 anonim válasza:

a legfontosabb kérdés, hogy milyen vizen szeretnél horgászni. úszós vagy fenekezős módszerrel szeretnél? finomszerelékkel vagy hagyományos szerelékkel? van -e állandó helyed, amit tudsz etetni? stbstb.

ha pontosítassz, akkor írok ötleteket.

2010. jan. 12. 16:14
 2/10 A kérdező kommentje:

etetőkosár gyanánt valami ilyesmit használok [link]

csak nekem a közepén van ilyen cső ami zsinór gubancolódását akadályozza meg.

Végszerelék ötletek?

bocs a sok kérdésért

2010. jan. 12. 16:16
 3/10 A kérdező kommentje:

előző válaszoló:

fenekezés és nincs sajna állandó helyem am meg az mit jelent hogy finomszerelék pontosan?

2010. jan. 12. 16:17
 4/10 A kérdező kommentje:
jah sztem inkább hagyományos
2010. jan. 12. 16:17
 5/10 anonim válasza:

hagyományos bot, 80 - 150g dobósúllyal, orsóból elég a pár csapágyas 40-es vagy 50-es, 30-as főzsinor, 25-ös előke, horogméret 4től 8ig, etetőanyag majdnem tökmindegy, de legyen benne a csaliból. csali: főleg kukorica de lehet szendvicsben gilisztval, csontival.

ez egy tök hagyományos szerelék. hajrá!

2010. jan. 12. 16:25
 6/10 A kérdező kommentje:
ok köszi de amyúgy botot leírtam hogy van már
2010. jan. 12. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Jókat ír az előző, de én nem raknák olyan vastag zsinórt, max. 0.20-0.25mm,előkének egyel vékonyabb és 6-10es horog, én idén feederezni szeretnék 0.18-0.20as főzsinór és 8-12es horog.

Hol és milyen tón fogsz pecázni?

2010. jan. 12. 16:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Zalaegerszeg Gébárti-tó vagy Zalaszentmihályi tó

sajna az első nagyon törpeharcsás

2010. jan. 12. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyjából már mindent elmondtak előttem, én még ajánlom a Katus mix etetőanyagot :) Nagyon jó, tényleg nem tudok rá rosszat mondani és a törpeharcsákat sem vonzza annyira. Csalinak meg tulajdonképpen a legolcsóbb csemegekukorica is megfelel, ami biztos tipp szokott lenni az a paprikás kenyér. Volt, hogy sehol senki nem fogott, elkeseredésemben feltettem a horogra egy kis paprikás kenyérgyurmát és én voltam az egyetlen, akinek sikeres napja volt :) Az etetőkukoricát se felejtsd el, szerintem az is sokat jelent, illetve a búza is nagyon jó :) Üdv: 20/L
2010. jan. 23. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:
hát ha zalaszentmihályra mész akk oda egy 30-as damil elkél mer jó erőbe vannak arra fele a pontyok mongyuk ilyenkor még nem mer megvannak dermedve
2010. febr. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!