3/13 anonim 

válasza:

Igen, nagyon jó sport. Szinte minden izmot erősít, persze függ attól is, milyen evezésről van szó. A kenuzás nyilván másra hat, mint a kajak vagy a kielboat. Itt van néhány jó kép, mely izmokat mozgatja meg: [link]
4/13 anonim válasza:
A párevezés nagyon jó (12 évig csináltam), minden izmot (hát, kar, has, mell, láb) megmozgat.
Jelenleg sárkányhajózom, ez leginkább a felsőtestet (kar, váll, hát) erősíti. Ennek hátránya, hogy egyoldalas.
5/13 anonim válasza:
ha fiú vagy tökéletes,ha lány felejtsd el
6/13 anonim válasza:
utolsó, miért is? 4 éve evezek, lány vagyok és nem nézek ki férfiasan, csak izmos vagyok ha ezzel arra akartál célozni..
7/13 anonim válasza:
most még talán nem vagy férfias,de majd pár év múlva..
8/13 anonim válasza:
Nekem az egyik legjobb barátnőm kajakozik és azt mondja,h nagyon élvezi!!Am válladat:)
9/13 adamguru válasza:
Nagyon jó sport! A kenu főként a vállat a hasat és a hátat erősíti, de emellet a lábat és a felső-, alsókart. A kajak az alsó-, felsőkart és a hasat főként, de azért a vállat és a hátat is erősíti. Ha kipróbálása sok sikert és biztos élvezni fogod. :)
Semmi köze a nemhez!
10/13 anonim válasza:
aki azt mondja lányoknak is való az nézze meg ezt a képet a 2012-es egyik olimpiai bajnokról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!