Jó sport az evezés?
Figyelt kérdés
Van egy 7 méter hosszú csónakok, max 1,40m széles. Hét személyt szoktunk vele szálítani, de én úgy eveznék, hogy hátul én dupla evezővel (evezős a villán) és ketten egy egy evezővel elől hajtják.
Egyéb ötlet? Vállaknak jó edzés ez? 3 hónap alatt meglátazódna a testemen, hogy pl hetente 2x 1,5 órát húzom a lapátokat? :)))
17/f
Előre is köszönet!
2013. máj. 21. 17:50
2/5 anonim 

válasza:

jó sport :)
viszont biztos vagyok benne, hogy nem fogsz ennyit húzni, mert nagyon nagy ez a hajó...és gondolom nehéz is... de Te tudod... elég uncsi, de ha megcsinálod, látszani fog :)
3/5 anonim válasza:
jó sport ha rendesen csinálod és erőseket húzol akkor biztos látszani fog egy idő után az hogy dolgoztál. :)
4/5 anonim válasza:
a kettes válaszoló nem tudom,hogy értette azt,hogy"nehéz a hajó"?mármint levinni? mert úgy nehéz de amúgy ha jól csinálod akkor siklik a hajó.és jó sport.erősíti a felső testet és a lábakat is.és,hogy érted hogy hetente 2x 1'5 órát húzol?ez butaság elég minden nap 45 percet,1 órát csinálni úgy,hogy az edző megmondja,hogy mittudomén 2 perc max és 4 perc laza vagy ehez hasonló.10 max csapás és 20 laza csapás.ÉN CSAK AJÁNLANI TUDOM!!! mondjuk attól is függ,hogy hol laksz mert csak ott tudnak ahól van folyó/álló vízen szoktak(de gondolom ez mindenkinek egy értelmű.)és jegyezd meg evezésben nem csónak van hanem HAJÓ!és hét személyt ,hogy szállítanak?csak skiff van(egy ember evez) dubló (két ember evez) négy pár(négy ember evez)és nyolcas (nyolc ember evez)
5/5 anonim válasza:
ja és ha szeretnél vállakat akkor versenyezz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!