Ti 1 alkalommal hány m-t szoktatok úszni?
Figyelt kérdés
Ill. milyen úszásnem(ek)ben?2014. jún. 18. 13:02
1/8 anonim válasza:
Váltogatom az úszásnemeket, egy alkalommal 2 órát úszom közte fél órás pihenővel és olyan 4-4500m formától és kedvtől függően.
2/8 zs. válasza:
Általában 7-10km között. Leginkább gyors, mell, pille.
3/8 A kérdező kommentje:
Ohh, akkor az én 2.000 m-em kevés :D
Köszi am. :D
2014. jún. 20. 12:36
4/8 anonim válasza:
Sosem számolom, de 25 méteres medencében olyan 30-40-szer oda-vissza biztos megúszom. De ez a 30-40 csak tipp. Egyébként 1-2 órát úszom, közte kisebb-nagyobb pihenővel, és szerintem lassan úszom.
Mell, hát és gyors.
5/8 Dreigang válasza:
Anno 45 percet úsztam, 25-30 perc alatt rendesen megvolt az 1500 egyhuzamban + lazításképp pár száz méter.
Mindezt gyorsban, az első hossz pillangó, a lazítás vegyes.
Ja és 25-ösben, bukó fordulózva.
A lényeg persze, hogy minden másnap leúsztam ezt a távot, télen-nyáron, esőben-hóban, ha nagyon nem akaródzott felkelni reggel akkor is, vagyis edzés szerűen.
6/8 anonim válasza:
én általában csak egy kilométert, de most már régen vltam, mert mást sportoltam
7/8 anonim válasza:
Én olyan 1500-2000 métert úsztam egy óra alatt. Mondjuk úgy úsztam, hogy még jól is essen, hiszen nem versenyre készültem.
8/8 t_GaRami_a válasza:
Nekem 25 perc a rekordom 2000 méteren, gyorsban. A hosszútáv a kedvencem, a rövidet nem is szeretem. Egyébként versenyszerűen úszom. egy edzésem 2 órás és heti 7 alkalom. Jövőre 11 lesz. Ha nem hagyom abba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!