Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Heti egyszeri, mondjuk 1,5...

Heti egyszeri, mondjuk 1,5 óra úszás mennyit javítana vagy mennyit ér?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az amin szerinted javítana? Azt nem írtad, hogy mire legyen jó, mit vársz el?
2014. jún. 2. 17:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát, gerinc fájdalom, gerincferdülés. Valamint alig mozgok valamit, és formába akarok jönni, hogy jól érezzem magam a testben.
2014. jún. 2. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezekre pont jó lesz, de legyen inkább heti 2-3 alkalom. Nem is fontos másfél óra, csak legyen többször.
2014. jún. 2. 17:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos arra nincs pénzem.
2014. jún. 2. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor otthon még menjen mellé pl a fegyencedzés. Jó ki saját testsúlyos edzésrendszer, kezdve az alapoktól.
2014. jún. 2. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen kondiban vagy de ahogy írták: fegyencedzés. A húzódzkodás nagyon jó gyakorlat szerintem, nekem rengeteget segített...
2014. jún. 2. 18:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden sport alapja a nyújtás!Ha futni szeretnél rendszeresen az is jó!ajánlok egy jó kis könyvet a Futók kézikönyve!ncoren megtalálod!Nem kell szórol szóra betartani de nagyon jó edzésterv!én mióta úgy edzek bomba formában vagyok!ez kb. 1 éve rendszeresen!A fegyencedzést is ajánlom mert egyik barátom azt csinálja és már olyan mint a bivaj!:)
2014. jún. 4. 22:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz, de inkább úsznék, mert az sokkal több izmot megmozgat, és úszni jobban szeretek, mint futni.
2014. jún. 4. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!