Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mit tegyek a sport abbahagyása...

Mit tegyek a sport abbahagyása után lévő ürességgel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves lány vagyok és szinkronúszom.

Szeptembertől már valószínüleg nem fogom folytatni, mert széthullik a csapat amiben vagyok (sokan érettségiznek, kimennek külföldre).

Inkább hobbi szinten űztem a sportot, tehát nem az volt,hogy minden nap edzés, közbe nem volt semmire időm mellette...stb, hanem heti 3 edzésem volt, és az ilyen házkupákon indultam.

Tegnap volt az utolsó fellépésünk, utoljára csináltuk meg a kűrünket és végtelenül szomorú vagyok, hogy vége. Ez 6 év volt az életemből és fogalmam sincs, hogy mit csinálok majd ez után, a csapattársaim voltak a legjobb barátnőim..

Akkor éreztem utoljára ekkora űrt, amikor 8.ból elballagtam és úgy éreztem, hogy sehova nem tartozom. És ez a legrosszabb érzés a világon!

Nagyon nagy traumaként élem meg, hogy abbahagyom a sportot:(

Valami ötlet, hogy hogyan "éljem ezt túl"?

2014. jún. 1. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Másik sport keresése?
2014. jún. 1. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem sportolsz mást?
2014. jún. 1. 20:24
 3/4 *Glissade* ***** válasza:
Nem kell abba hagynod, csak irányt váltanod!
2014. jún. 1. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:

keress egy másik egyesületet, esetleg járj csak úszni.

nem tudok más tippet adni, én sem tudnám, hogy mit csinálnék, ha valamiért abba kéne hagynom az úszást, amit már több, mint 10 éve ebben az egyesületben csinálok.

Sajnálom, hogy ez történt!:/

2014. jún. 5. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!