Melyik csali a legfogósabb ilyenkor a Balatonon balinra?
Szerintem az nem olyan balinos darab kifejezetten,mivel merülő...
Gyári adatok szerint 0.8-2 méterre merül.
Üdv. én vagyok a 3. én írtam a clackin rapot! Tehát balinra a leg tutibb és biztos, hogy nem mész haza hal nélkül, ezt garantálom, legyen akár balin, jász, vagy süllő, vagy csuka.... tehát a leg fogósabb, nálam legalábbis ez volt: CNR07 19gr, aranysárga szín pl. COP
De jó a 25 grammos is, lényeg, hogy aranysárga legyen! Én már próbáltam más színekkel is pl. a fehér, inkább csak balin kedvenc ill. jász! Nekem csak ezek jöttek vele, a sárgával viszont már jópár csukát, köztük volt 5-ös csuka is, balinokat, süllőt és most legutóbb harcsát is sikerült akasztani! A kisebbek (CNR06) nem bizonyult olyan kapósnak. Nálam a CNR7 volt a tuti! Ill. ha ezzel annyira nem szimpizel, még tudom ajánlani a Rapala DT6, vagy DT4 wobblert, ezekkel is hasonló sikereim voltak ill. vannak, mivel ilyeneket is használok. Nagyon kapósak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!