Mi a véleményed erről az etetésről?
Figyelt kérdés
Iszapos talaj, eléggé telepített tó, nyílt víz lesz sajnos, nem tudtunk nádas mellé foglalni.
Tehát behúznánk olyan 100-130 méterre, ezekkel készülök:
STÉG oldódó kolbász, hal-polip, meg van SBS-ből az olcsóbb tintahal-polip.
Ha ezt a hármat vegyesen szórom, az működhet? Vagy ne keverjem, és csak egyfélét szórjak?
Esetleg halibut pellet menjen mellé?
Kukorica?
Mit gondoltok?
2014. ápr. 8. 16:40
1/3 anonim válasza:
Míg még hidegebbek a vizek addig az édes, gyümölcsös etetők szoktak jobbak lenni. Próbálkoztam egy eléggé világossal is nemrégen és sajnos nem jártam sikerrel. Holnap megpróbálom az epres kaját is epres pellettel. Csaliból tudsz cserélgetni. Én alapjáraton csemegekukoricával szeretek pecázni, persze mellette ott a csonti is mint fehérje. Most meg kipróbálom a pelletet is hátha működni fog. Azt mondom ne öntsd össze a 3 egy egy kilós port, hanem próbaként legyen vegyes is, de legyen sima sima mind a háromból.
2/3 A kérdező kommentje:
Bojlira gondoltam, nem porra :)
2014. ápr. 14. 21:08
3/3 anonim válasza:
Szia. A kukorica mindenképpen kell esetleg még pár mag mellé(csillagfürt, kender, tigrismogyi) mert bojlival ott tartani a halat egy vagyon. Oldódó bojlival pénzkidobás etetni mert mire odaér egy nagyobb raj az etetésedre felszívódik. Ha bármi kérdésed van irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!