Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan lehet izomból fogyni?

Hogyan lehet izomból fogyni?

Figyelt kérdés

6éve vizilabdázom, egyébként is nagyon izmos testalkatom van. Terheléses vizsgálaton is megondták hogy 60kg vagyok ebből 40kg izom. ez már nem egészséges. ezt az úszásomon is észleltem, mert eddig fejlődtem és gyorsultam, most hogy elkezdtünk rendesen kondizni még "erősebb" lettem, viszont már lassabb vagyok úszásban és a taposás sem megy annyira, lőni erősebben lövök.

ahhoz hogy gyorsulni tudjak súlyt kéne vesztenem mert amiatt lassultam le hogy nem birom el a saját izmom már.

(16 éves lány vagyok)

2014. ápr. 14. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék hány cm vagy. Naturál főleg nőnek, nem nagyon lehet túl izmosnak lenni. Olyan meg pláne nincs, hogy nem egészséges. A test mindig ahhoz alkalmazkodik, amilyen körülmények közt van. Ha rendszeresen edzed akkor izmot építesz és az lesz neki az egészséges.

Izmot amúgy nem nehéz veszíteni, diétázni kell, mint annak aki zsírt akar leadni. Csak neked a fehérjebevitellel sem kell foglalkoznod.

2014. ápr. 14. 20:36
 2/7 A kérdező kommentje:
160cm magas vagyok
2014. ápr. 14. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem valami el lett ott nézve,vagy félre lett értve.

konkrét testzsír százalék értéket nem mondott a mérést végző?

2014. ápr. 14. 21:57
 4/7 A kérdező kommentje:
testzsír 13%
2014. ápr. 14. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

az laza:)

akkor az étrenddel a tápanyagokkal és a kalória számolással lenne érdemes megismerkedned.

számolsz egy napi kalória igényt és egy kevés deficitet teszel bele a szénhidrátból kivonva.

akkor nem fogsz tovább nőni.

ha erősebb a deficit,akkor meg fogyni fogsz.

2014. ápr. 14. 22:43
 6/7 Osynho ***** válasza:

"60kg vagyok ebből 40kg izom"

Az több, mint érdekes! :D

2014. ápr. 14. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet miosztatin gén hiányban szenved:D
2014. ápr. 14. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!