A srácok ha melegit hordanak és eléggé látszik, dudorodik a f--rkuk, probálják ugy csinálni, hogy inkább nem látsszon, vagy nme is veszik észre azt, hogy igenis erösen látszik?
Figyelt kérdés
láttam egy-két srácot a napokban és természetesen nem merev állapotban, de látszott szinte hogy mekkora a ....2014. márc. 17. 15:51
1/3 anonim válasza:
Aok általába nem vesznek boxert a melegítő alá. Én undoritonak találom pasi létemre. Nekem alapbol 8 cm és kidudorodik ha nincs rajtam alsó csak melegítő.
2/3 anonim válasza:
Gondolom kb 16 éves vagy.Mert azok foglalkoznak ennyire a külsőségekkel.
A nőknek is látszik a mell formájuk ruhán keresztül.
A test ilyen,értelmes,intelligens ember ezen nem akad fenn.
3/3 anonim válasza:
Én hordok boxert mégis látszik a tréning alatt...ezvan most mitcsináljak,levágjam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!