Fehérhalakra szeretnék etetőanyagot készíteni. Mit ajánlotok? HÁZILAG!
Házilag nem túl érdemes,hiszen még az olcsó etetőkben is annyi féle termény és egyéb van amit házilag nem fogsz beletenni az életben,sőt nem hiszem hogy bárkit is anyagilag tönkretesz 1 csomag etető...
itt van pár etető:
olcsó,költséghatékony etető:
[link] - TIMÁR MIX Dévér mix 3 kg 990ft/3kg <---- 1kg 330ft.
a legjobb etető (dévérkeszegre,magyarul fehérhalakra)amit 26 év horgászat alatt kipróbáltam: [link] - HALDORÁDÓ Gold Feeder - TOP1 Bream - 990ft/1kg első alkalommal 4db 2kiló feletti dévér és közel tucatnyi 1,5 kiló körüli kárász!
Házilag etető anyagot viszont lehet készíteni olcsón ,pl: takarmánykukoricát vesz az ember (kb .70ft/kg) megdarálja,vesz mellé fa pelletet (takarmány bolt,vagy tüzelő pellet ,vagy kisállat boltban kapható) ez kb 30-40ft /kg ezt is megdarálja,a kettőt keveri stb...
Én az etetőanyagokat szoktam "tuningolni",hogy a száraz kenyeret megdarálom és hozzáadom,vagy szoktam a fent említett módszerrel adalékot hozzáadni,pl: takarmány kukorica,lucerna és egyebeket szoktam venni(30-70ft/kg),megdarálom és hozzáadom,ugyanígy szoktam venni kisállat boltban fa pelletet(alomnak használják mert felszívja,viszont olajos!) ezt is megdarálom és üdv...
Én vennék a helyedben 1 haldorado top1 bream etetőt,hidd el megéri az árát ,sőt ami nekem extrém hatékony horogcsali volt még mellette:kukorica szemeket kifőzök (kb fél liter vízbe teszek ) 2-3 csomag bolero tutti frutti porban, 3-4 pici üvegcsébe beletöltöm és ráöntöm ;)
Köszönöm!
Pont azért tettem fel a kérdést, mert próbálom összehasonlítani a boltit és a házit.
A haldorádó több terméke is bevált nekem, bár ellenpéldát is találtam sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!