Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gerincferdülést, rossz tartás...

Gerincferdülést, rossz tartás javítja ha kajakozom?

Figyelt kérdés

2014. márc. 5. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
igen, edzi a törzset és a vállakat, de ha a lábaid miatt vagy gerincferdüléses, azon nem segít.
2014. márc. 5. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
A kajakozástól még rosszabb lesz a tartásod.
2014. márc. 5. 20:52
 3/10 A kérdező kommentje:
mért is?
2014. márc. 5. 21:18
 4/10 anonim válasza:
Inkább az úszás javasolt
2014. márc. 12. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy kajak edzőt, vagy valakit aki már nagyon régóta kajakozik. Mind görbe mint a kérdőjel. Az kajakizmok előre húzzák a vállakat.
2014. márc. 13. 08:08
 6/10 anonim válasza:

Szia én kajakozom és amikor elkezdtem kicsit előre hajoltam be .... már két és fél éve űzöm ezt a sportot és a sport orvos is azt mondta hogy jobb lett a tartásom egy év után ... Nincs mit veszítened ha elkezded minden edző mondja húzd ki magad télen amikor tanmedencézünk akkor vannak tükrök lássuk magunkat (nálunk) A tartás javításán biztosan segít nem kicsit ezt magamon bizonyítom... sajnos azt nem tudom hogy gerincferdülésre mennyire jó .... De erről egy orvost (sport orvost) érdemes megkérdezni.

Még valami mivel télen rengeteg helyen van az alapozás miatt úszás tuti bejön és ha nem feltétlenül segít akkor lehet hogy bele szeretsz a sportba és tovább csinálod akkor se ha nem segít.... Remélem azért tudtam segíteni valamicskét :)

2014. márc. 16. 10:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Szia :)

Már több mint fél éve üzőm,nagyon szeretem.

Gondolom a hát és a váll erősödésével javítható a dolog.

Amúgy hova jársz?:D

2014. márc. 16. 21:36
 8/10 anonim válasza:
KSI SE te?
2014. márc. 17. 13:07
 9/10 A kérdező kommentje:
UTE
2014. márc. 17. 21:17
 10/10 anonim válasza:
az jó...... ha mentek sport orvoshoz akkor szerintem érdemes megkérdezni hogy segít e vagy segített már????
2014. márc. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!