Mit csináljak a tesómmal, halaival?
Ne foglalkozz a tesóddal :( Nem bántani akarom félre ne érts, de semmi felelősség tudata nincs az állatokkal kapcsolatban :(
Szerintem sokan is vannak az akváriumban, betegek is ráadásul.
A beteg halakat különítsd el, és kezeld őket!
Lényegében az egészet újra kellene indítani! Normális szűréssel,fűtéssel,vízminőséggel. Ja és a halakat is válogasd meg! Aranyhalat bettával nem igazán lehet, már csak a víz hőfok miatt sem!
Egyszóval cselekedj mihamarabb, vagy elpusztulnak a halak!!!!! :(
A szüleidnek mi a véleménye a helyzetről? Egyáltalán beszéltél már velük a dologról? Vagy pont leszarják? (Az enyémek ilyenkorra már hülyét kaptak volna a nyávogásomtól :P)
Az a baj a halbetegségekkel, hogy amíg meg nem szereled a vízminőséget, szinte teljesen mindegy, hogy mit öntesz a vizükbe. Mondjuk, ha a tesód úgyis kollégista akkor heti 2 vízcserét simán csinálhatnál szerencsétleneken, amíg kezelgeted őket, akár többet is. És amikor a koleszban van akkor nem tudja kapcsolgatni a villanyukat, ugye?
Legrosszabb esetben hátra dőlhetsz és bevehetsz napi 3x1 szem leszarom tablettát étkezés előtt fél órával, aztán amikor kidöglött az összes hala, fölényesen megjegyezheted neki, hogy "én megmondtam."
De megpróbálhatnád így is elsózni a 2 aranyhalat, néha akad olyan elvetemült alak, aki betegen is átveszi és megpróbálja kikezelni. (Nálam most egy csapat nyamvadt pontylazac táborozik hasonló okokból.) Az aranyhalak nélkül viszonylag működőképes lenne az akvárium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!