Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Kajak 15 évesen? (Többi lennt)

Kajak 15 évesen? (Többi lennt)

Figyelt kérdés

Nemrég hagytam abba a versenyevezést, és most szeretnék kajakozni. Szerintem jó az előképzettségem, viszonylag erős vagyok, és van versenytapasztalatom. Annyi edzésre járok le,ahányra csak tudok. Tudom, hogy már "öreg" vagyok, de szeretnék versenyezni. Szeritetek lehet esélyem?

Köszi :) 15/L

2014. febr. 23. 23:11
 1/2 anonim válasza:

Ha evezésben jó eredményeket értél el, akkor a kajakkal sem lesz probléma, csak egy edző kell hozzá. 15 évesen még előtted az élet(sportok terén is :) ), nem öregedtél ki semmilyen sportból.

Nyugodtan vágj bele!

2014. febr. 24. 00:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Elég jó eredményeket értem el (1, 2, 3, 5) igaz, hogy nem egyéniben indultam... de az egyéni felmérőim is ott voltak a top5ben a csapatban.... Am kedves első válaszoló, köszönöm! :)
2014. febr. 24. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!