Késő 22 évesen elkezdeni úszni? (akár versenyszerűen)
Figyelt kérdés
röviden a lényeg:
ne értsen félre senki, egyáltalán nem az olimpiára készülök, csak esetleg ha úgy alakul, akkor járhatnék helyi, akár később országos versenyre?
sosem jártam külön úszóedzésre, autodidakta módon tanultam a dolgokat, csak a technikámon kéne javítgatni és persze kéne egy jó edző mellém.. nagyon gyorsan úszok, és imádok is úszni, és nem fogom be az orrom se ha lemerülök a vízbe xD (sajnos ez szívügyem, 10 ismerősömből 10-nek ez nem megy...)
szerintetek mennyi erre az esély? vagy hagyjam a fenébe ezeket az álmokat?
22/L
2013. szept. 24. 17:26
1/4 anonim válasza:
Persze elkezdhetsz, járhatsz is versenyre, akár 80 évesen is, csak semmit nem fogsz elérni.
2/4 A kérdező kommentje:
jó persze, nyilván nem úgy mennék el versenyre hogyha az edző azt mondja hogy "béna vagy, ne menjél".. :D pont ez lett volna egyébként a kérdés lényege, hogy fel tudom-e magam olyan szintre hozni h egyáltalán mehessek.. nyilván nem utolsó akarok lenni. :D csak egy ártalmatlan kérdés volt
2013. szept. 24. 17:50
3/4 zs. válasza:
Nézd nem akarlak megbántani de 22+ évesen nagyon késő. Szerintem inkább ússz tovább rendszeresen és a senior mezőnyben próbálkozz késöbb ;)
4/4 A kérdező kommentje:
persze, én sem most azonnal akarok menni egyből az élsportolók közé :D minimum egy évet szeretnék rászánni az előkészületekre, edzeni keményen, kitanulni minden csínját bínját a dolognak. nem világbajnok akarok én lenni, csak kicsit komolyabban venni, mint egy egyszerűbb hobbit :)
2013. szept. 24. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!