Betti1831 kérdése:
Hány éves kortól lehet elkezdeni versenyszerűen úszni?
Figyelt kérdés
Most 18 éves vagyok és nagyon szeretek úszni, 3 évesen kezdtem el úszni és onnantól 8 évig csináltam azután viszont 5 évet kihagytam,most el szeretnék kezden újból úszni,de versenyszerűen,hogy erre van-e esélyem? :'(2013. máj. 18. 21:50
1/1 zs. válasza:
Nos, ahogy írtad 18 vagy, ami sztem már komoly célok eléréséhez túl sok. (Gondolok itt EB, MB, Olimpia..) De mivel lány vagy ezért nem tartom hülyeségnek hogy újra elkezd. Nagyon kevés 18+ lány úszó van manapság. Bizonyos versenyeken még akár dobogókat is el tudnál érni. Én 12 éve csinálom idén kihagytam fél évet de ősztől újra nekiállok komolyan csinálni.
Kben merrefele laksz? Esetleg segíteni is tudnék? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!