Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek késő 17 évesen...

Szerintetek késő 17 évesen újra elkezdeni versenyszerűen megpróbálni úszni?

Figyelt kérdés
2013. júl. 8. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

hááát eléggé.

na meg nem vagy benn az egyesületek körforgásában ahol mindenkinek megvan a hierarchiája, azaz így k nehéz sztem még ha netán jól is úszol ...

de azért megpróbálhatod, az időket te ismered amiket úszol.

2013. júl. 8. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

attól függ, hol tartottál előtte, és hogy az mikor volt...

ha csak 1 hónapja nem edzettél, de előtte elöl voltál, akkor simán :)

de úszók nagyon sokan vannak, nem lehet egyik pillanatról a másikra "visszatérni"... és szerintem ha 1 évnél többet hagytál ki, már felesleges visszamenned :/

2013. júl. 8. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hobbi szinten mindig megéri, de már a versenyekről lecsúsztál.:/ A legtöbb úszó 3-4-5 éves kora óta úszik, majd amikor már a legfiatalabbaknak való kategória megjelenik, ők ott vannak a versenyeken! De mint említettem, a hobbi szint mindig nagyon jó.:) Próbáld meg, de nem hiszem hogy lesz jövőd benne! (nem rosszból írom, sajnos ez így van:/ )
2013. júl. 9. 13:46
 4/6 Ian Catman válasza:
100%

Hallottál arról a (magyar) "vasemberről" aki negyven éves elmúlt, mikor elkezdte a hiper szuper vagymi triatlon, kilométerek százai futás, úszás, kerékpár, stb., nem tudom mennyi, de nagyon sok... és megnyert egy nemzetközi versenyt. Mondom, negyven elmúlt mikor elkezdte, és úszni sem tudott....

..."Soha nincs késő semmit (újra) kezdeni. Ezért találták fel a halált." (Woody Allen)

2013. júl. 10. 00:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :)
2013. júl. 10. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb es a legpontosabb valaszt egy uszoedzotol kapnad meg. Felesleges itt kerdezni, mert csak egy edzo latja meg benned azt ami kell akkor ha eleallsz es uszol. Az interneten kersztul olyan mintha megkerdezned masoktol, hogy szerintuk milyen szinu a szemed, ki mire szavaz... A lenyeg, sosincs keso. Csak ne a gep elott talalgasd, hogy mit lehet, mert egyszercsak azt veszed eszre, hogy elszalasztottal egy jo lehetoseget.
2013. júl. 11. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!