Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 15 éves fiú vagyok és szeretné...

15 éves fiú vagyok és szeretnék versenyszerűen úszni, eddig 5-10 éves koromig úsztam aztán 11 éves kortól 4-4,5 évet kajakoztam, szerintetek ha mindent bele adok akkor lehetne esélyem versenybe szállni a mostani korosztályommal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 11:09
 1/6 Distance10 válasza:
az attól függ hogy 5-10 éves korodig milyen szinten úsztál??heti hányszor és hány órát??én is úszó vagyok :)
2013. júl. 2. 22:55
 2/6 lowriderGirl válasza:
Én azt mondom, sosem késő :) 15 évesen legalábbis még biztos nem, főleg, hogy eddig is sportoltál, hozzá vagy szokva. Vágj bele, és majd kiderül.
2013. júl. 4. 03:41
 3/6 puhadorka válasza:
maradtál volna a kajaknál...
2013. júl. 4. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:

1. kommentelőnek: nem versenyszinten xD de ma beszéltem volt osztályfőnökömmel akinek válogattott úszók és szinkronúszók a gyerekei és mondta, hogy ha úszni szeretnék akkor Egerszegi Klári-hoz menjek mert itt van Érden akkor hozzá forduljak mert 3-ad osztályú edzőkkel nem érdemes kezdeni ha van célom :D

2. kommentelő: Köszönöm :)

3.: Nem erre voltam kíváncsi :D, menj és kajakozz te ha szeretnél, de én még mást is kiszeretnék próbálni :)

2013. júl. 5. 21:37
 5/6 Distance10 válasza:
értem :) érdemes belevágni ha elhiszed hogy sikerülted :) csak akarni kell... ;) sok sikert kivánok hozzá :)
2013. júl. 16. 23:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. júl. 22. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!