Miért vérzik a fenekem 17 évesen? (bővebben lennt)
1-2hónapja kisebesedett,de azóta begyógyult.
most,az elmúlt 2 napban,amikor nagy dolgom van, pici szúrást érzek,(de nem fáj)és most már nem 1-2 csepp vér jön ki,hanem több.
ez mégis mitől van?
rendesen,tisztálkodom minden nap,még nedvesített törlőkendőt is használok. egyszerűen nem értem. pedig most nincs kisebesedve .
orvoshoz,nem szeretnék menni .
ötletek?tanácsok?élmények?tapasztalatok?
előre is köszönöm.
Lehet aranyered, de az is lehet, hogy csak nagyon sokszor vagy erősen törlöd magad (ennél szebben ezt nem tudom leírni :) ), és attól kisebesedik.
Azt, hogy vérzel honnan tudod? Nézegeted a klotyipapírt? :S
Pedig orvos mindenképp! Nemcsak az aranyérnek vannak ilyen tünetei, hanem a vastagbél-polipnak, és a vastagbél-fekélynek is. Amit, ha nem kezelnek időben, elrákosodhat. Legjobb barátnőmet épp most kemoterápiázzák emiatt, ő 3,5 évet várt, mire a vérző fenekével el mert menni dokihoz. Leszúrta, mert mondta, ha időben megy, megúszta volna egy jóindulatú polip-eltávolító műtéttel.
Szóval a saját magad megnyugtatására menj el dokihoz mindenképp. Csak neked érződik "cikinek", a dokinak nem, ő egész nap ilyeneket lát!
csak akkor vérzik,amikor picit jobban erőlködöm.
amúgy úgy vettem észre,hogy amikor lehúztam a wc-t maradt 1 kis vér a wc szélefele.
aztán rájöttem,h nem menstruálok,szóval csak a fenekem lehet. :/
99% biztos, hogy aranyér, ha nincs más tünet.
Véres széklet lehet daganattól, de akkor nem csak ez lenne a tünete.
Kérdezőnek: ezt olvasd el, nyugodj meg kicsit és kérj gyógyszertárban kúpot rá. Vény nélkül is lehet elvileg és használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!