Gyakran játszunk popóba, és nekem az utóbbi időben vérzik a fenekem wc-zéskor. Az lehet, hogy utóbb mikor csináltuk, szétrepedt a fenekem és még nem gyógyult be, vagy tuti aranyér? Elég kemény szokott lenni a székletem és nem mindig járok naponta.
hát talán ne jáccogassál popóba... rájöhettél, hogy nem arra van.Majd 5 év múlva meg nemtudod tartani a székleted.
A nyálkahártya sérülések amúgy is nehezen gyógyulnak,aztán majd pasid megint bejátszik popódba nem elég a sok baktérium ami eleve a végbélben van, még be is jut a véráramodba vérzés miatt. Nagyon felelősség teljes vagy.
Nem értem ezt az anális dolgot,mi jó abba?
Szerintem a puncit találták ki arra hogy ott közösüljön az ember.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Számomra undorító és nem arra való a popó! Pontozzatok le, de úgy gondolom, hogy ha erre válalkozik valaki megérdemli, bármi baja lesz!!!
Nyilván azért csinálják, mert jó érzés. Passzívfürdő meg csodákra képes...
De heti több alkalom tényleg nem helyes, nem biztos, hogy öt év múlva, de öreg korodra biztosan problémák lesznek azzal, hogy nem tudod tartani.
jaj persze jó érzés, hagyjuk már a rizsát. Az emberek 99%-a mégis fél a kuptól, meg jajj nagyon fáj,,meg az aranyerükkel sem mernek elmenni dokihoz, meg hogy ne turkáljanak neki ott, de egy 18 centis dorong nem fáj?
Nah erről szerintem ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!