Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vérzik a fenekem 17...

Miért vérzik a fenekem 17 évesen? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

1-2hónapja kisebesedett,de azóta begyógyult.

most,az elmúlt 2 napban,amikor nagy dolgom van, pici szúrást érzek,(de nem fáj)és most már nem 1-2 csepp vér jön ki,hanem több.

ez mégis mitől van?

rendesen,tisztálkodom minden nap,még nedvesített törlőkendőt is használok. egyszerűen nem értem. pedig most nincs kisebesedve .

orvoshoz,nem szeretnék menni .

ötletek?tanácsok?élmények?tapasztalatok?

előre is köszönöm.

2009. dec. 18. 22:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem majdnem biztos, hogy nem fertőzés, és nem vastagbélrák/polip/fekély.

Azt mondtad, hogy szúrást érzel, amikor a dolgodat végzed, ez pedig szerintem 3 dolgora utalhat:

- aranyér

- rossz helyen felsérült egyszer a nyílásod, és újra meg újra felsérted a kakiddal

- végbélrák (ennek viszont elenyésző a valószínűsége a korod miatt is, és már csak azért is, mert az előző két variáció jóval gyakoribb)

2009. dec. 18. 23:44
 12/12 anonim ***** válasza:
figyi, sztem nézd meg kistükörrel...énis rávoltam állva erre, h miért csíp meg szúr időnként, és a wc papír is picit véres volt, aztán fogtam egy kistükröt, megnéztem mivanott, és egy sebet fedeztem fel, a nyílás mellett, azona kicsit gyűrött részen (nemtom másképp megfogalmazni). kenegettem egy ideig, és igyekeztem pépes székletet produkálni, meg vizes vattával töröltem ki kakilás után, és minden nap kenegetten körömvirágkrémmel, és egy 7 alatt meggyógyult a seb, ami márvagy 2 hónapja ottvolt, és képtelen volt meggyógulni a sok törölgetéstől.
2009. dec. 19. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!