Nagy dolog közben rendszeresen vérzik a fenekem. Nem tudom miért van. Hogy lehetne orvosolni?
gyomrod nem szokott fájni?(fekély?)
orvoshoz nyugodtan elmehetsz(sőt menj el!) az a dolga hogy segitsen.
Pedig ezzel tényleg el kell menned orvoshoz. Ne bagatelizáld el! Szegény Édesapám pl. nem szemérmeskedett, többször szólt a háziorvosunknak, hogy ilyen gondja van, de az mindig csak megnyugtatta (vizsgálat nélkül!), hogy biztosan csak egy kis aranyér, kenje reparonnal. Később - sajnos már túl későn - kiderült, hogy vastagbélrák volt az oka.
Igenis, el kell menni az orvoshoz és meg kell nézetni, nehogy valami komoly baj legyen!
Vegyél egy nagy levegőt, menj el orvoshoz, nem tehetsz mást.
Kényesebb ügyben nekem is mennem kellett, az orvos (nálam műtős stb.) ha úgy adódik csak egy páciensnek, gyógyulni akarónak tekint.
Elnézést, de azt ne várd azt írjam: magától elmúlik...
Szinte teljesen a ma 00:05 válaszadó által leírt menete volt a dolognak nálam. Vastagbéltükrözés eredménye: polip! Endoszkóppal, műtét nélkül eltávolították.
Mindez 28 évesen!!!
Ezt csak azért írom, mert mindenki azt hiszi, hogy ez csak idősebb korban jelentkezik..
A szövettan nálam megállapította, hogy évekkel később ebből rák lehetett volna.
Menj el orvoshoz akkor is, ha elmúlik (nekem se volt állandóan véres)!
köszönöm a válaszokat
ma is nagyon véres volt úgyhogy elmegyek dokihoz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!