Haldorádó junior carp vélemények?
A haldorado junior carp etetőanyag egy tipikus példája annak a szólásnak, hogy: "Nagyobb a füstje, mint a lángja...."
Többszöri próbálkozás és "tesztelés" után azt mondhatom, hogy meg sem közelíti minőségben a többi haldorádó etetőanyagot. szerinted miért van az, hogy Döme Gábor egyszer sem használja????
Amúgy a haldorado már tényleg leállhatna...nagyon elszálltak az árakkal. Az oké, hogy jó etetőanyagaik vannak, de egy kiló anyag akkor sem ér meg 1000 forintot. Pláne úgy, hogy ugyanezek a kaják két éve még 650-720 forint között mozogtak. Azért annyit nem drágultak az alapanyagok..........ha így folytatják, 2-3 év múlva nemigen lesz vásárlójuk. Itt nálunk Debrecenben már sok bolt abbahagyta a haldorados termékek forgalmazását, mert az áruk miatt egyszerűen nem volt rá kereslet.
Félreértés ne essék, nagyon jó termékek. Nekem a vad szilva és a pelletes fekete, valamint a fermentx hozott nagyon sok halat. Csak a probléma az, hogy Döme nagyon pénzéhes lett az utóbbi időben és nem tudja megérteni, hogy az átlag magyar embernek nincs pénze arra, hogy a 2000-2500 forintos napijegy, a magas benzinárak, illetve 1-2 ponty megvásárlása mellet már nem marad pénze arra, hogy 1000-1500 forintos etetőanyagokat vegyen. Nem tudja felfogni, hogy egy átlag magyar ember nem tud minden egyes horgászatra 20-30 ezret költeni. Jó esetben egy horgász manapság egy horgászatra 5 ezret tud szánni, sokan még ennyit sem!! És itt jön az, hogy kedves népszerű Gáborunk igenis szarik a kevésbé tehetősek fejére. Mert úgy van vele, hogy:" minek vigyem lejjebb a termékek árát, ha a tehetősebbek úgyis annyit vásárolnak belőle, hogy én még a seggemet is pénzzel törlöm....."
De aki elgondolkozik, az rájön erre magától is. Csak nézzétek meg a pelletei meg a híres nevezetes carp bonbon árát. Egy doboz 3000-3200 forint és alig van benne 15-18 szem. holott ebből a pénzből már egy kiló jó minőségű bojlit vehetsz!! És még ő adja elő magát, hogy a feederezés sokkal olcsób, mint a bojlizás....a nagy lófas.t!!!!
Nem akartam ennyire sokat rizsázni a dologról és végülis nem csak a kérdésre válaszoltam, de már tényleg elviselhetetlen az, amit a gyártók tesznek velünk. Az pedig még nagyobb szégyen, hogy a hazai gyártók teszik ezt hazai állampolgárokkal.
A másik gond a haldorádóval, hogy igazából annyira nem is jók, mint írják. Azért tapad ennyire, mert tele van melasszal (pv-1), van egy jó arom hozzá és kész, beltartalmi értéke 0 és ehhez képest iszonyatosan drága. Veszel háztartási kukoricadarát, bekevered PV-1-el, adsz hozzá hallisztet meg aprómagot, 4-500 Ft-ból kijön egy kg kaja és ebben tényleg benne van minden, ami kell.
A fermentix tényleg jó, de azt otthon is elő lehet állítani: [link]
Amióta elkezdtem horgászni, kb 4 éve, mostanra jutottam el oda, hogy az ember keverjen magának etetőanyagot, mert abban tudod, mi van, tudod, hogy tényleg benne van minden.
Ami a legjobban csalogatja a halat és ezt szeretik kihagyni a gyártók, a halliszt. Drága, ezért csak nagyon keveset használnak belőle, olcsó anyagokba nem is kerül, önmagában egy eper aromától meg ne várjunk sokat.
Egy kg halliszt 800 ft-ba kerül, én 20%-ban adagolok a kajához kukoricadara mellé. Egy olcsó anyaghoz ha adagolsz egy kicsit, fel tudod vele javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!