Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior számla vélemények?

OTP Junior számla vélemények?

Figyelt kérdés
Vagy inkább válasszak más bankot? Hol vannak még ilyen 14-15 éveseknek szóló számlák? És melyik a kedvezőbb?
2011. júl. 27. 16:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen lényegtelen ennyi idősen, válasszad az OTP-t sok helyen van atm.
2011. júl. 27. 16:40
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van, szerintem korrekt. Van persze költsége, de abszolút tolerálható mértékű. Egyébként a diákszámláknak mindenhol nagyjából azonosak a költségeik.

Ami miatt én az otp mellett döntöttem, az az volt, hogy neki tényleg mindenhol van bankautomatája. Más bankoknál meg vagy lőve, ha hirtelen kell a pénz, vagy ha elutazol nyaralni, mert nincs automata, így jó drágán kell pénzt felvenni.

2011. júl. 27. 16:42
 3/20 anonim válasza:
Ha diákmelót vállalsz mindeképp otpnél nyiss juniort... mert kb mindenhol lehet kivenni pénzt
2011. júl. 27. 16:43
 4/20 A kérdező kommentje:
Azért kellene mert kolis leszek ősztől és a szüleim fognak rárakni néha pénzt, + az ösztöndíj is oda fog menni.
2011. júl. 27. 17:09
 5/20 anonim válasza:

K&H trambulin-t használok és ajánlok. Díjmentes számlavezetés, ebank, havi 2 pénzfelvét.

Mi kell még?

2011. aug. 7. 01:14
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Több atm
2011. aug. 7. 01:19
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
egyébként abban különbözik, hogy 1-el több felvét van ingyen. Nem nagy szám, többször ráfizetsz mert nincs k&h-s atm hirtelen a környezetben. Illetve sok embernek van otp-s számlaszáma, több az esély, hogy egyből megjön a pénz, ha utalnak valamit, illetve sok helyen van otp és befáradnak.
2011. aug. 7. 01:21
 8/20 anonim válasza:
13%
az otp a legcigányabb bank mo-n.. de ha te erre biztatod csak gratulálni tudok
2011. aug. 7. 11:11
 9/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,

miért is?

2011. aug. 7. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:
Mert nem képes válaszolni a kérdésre normálisan, és egy objektívot mutatni, csak az idióta sérelmeit. Állítom ilyen emberek mondanak valamit, amit csak a nézete, téves megítélés miatt tart így.
2011. aug. 7. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!