OTP Junior számla vélemények?
Figyelt kérdés
Vagy inkább válasszak más bankot? Hol vannak még ilyen 14-15 éveseknek szóló számlák? És melyik a kedvezőbb?2011. júl. 27. 16:30
11/20 anonim válasza:
Meg biztos nem egy gyerek, fog junior számlával problémákkal küszködni. Leírtuk világosan mi van, minek milyen díja. Semmi probléma nincs itt.
12/20 anonim válasza:
Boltban ingyenes a tranzakció kártyával, Készpénz levétel 50Ft, van itt is netbank. Pénz nem fog eltűnni a kártyádról mert nincs számlavezetési díj, se éves. Sok helyen van atm, sok embernek van otp számlaszáma, megkönnyítve az utalást, és egyből meg is érkezik. Eladni is jobb valamit így, hiába Az ilyen előnyök fontosak.
13/20 anonim válasza:
Nekem OTP Junior van, igaz évekkel ezelőtt nyitottam és Max, tehát nagykorúaknak szóló.
14/20 anonim válasza:
Az OTP nagyon lehúz, állítólag a CIB ami a legjobb vagy az MKB. (Utóbbi nem biztos.)
15/20 anonim válasza:
otp juniornal nem tudok jobbat ajanlani.
16/20 anonim válasza:
OTP Juniornál nem tudsz jobbat ajánlani? Érdekes.
A CIB-et és az Erste-t ajánlom.
Az OTP nagyon lehúz.
17/20 anonim válasza:
Nem tudom nektek mi a nagy lehúzás, junior számlánál ilyen nincs. Fejtsd már ki.
18/20 anonim válasza:
én sem értem mi a lehúzás otp juniorban. havi 2 pénzfelvétel ingyenes, ingyen smst kapok átutalásnál, ingyenes számlavezetés. az erste fizet érte, hogy ott legyél? vagy nem értem. az ingyennél csak ez lehetne jobb
19/20 anonim válasza:
Ez az, ugyanúgy ingyenesen fizetsz vele bárhol, 50ft egy pénzlevétel atm-ből ártól függetlenül. Nincs éves díja, legelterjedtebb az országban, szinte mindenhol otp-s atm van, így nem kell ráfizetned mert más banknál vagy a pénzlevételért. Üzletelésnél is sokkal jobb, mert sok embernek van otp-s számlája egyből megjön a pénz ha akár otthon elutalja, és minden városban is van, ahova befáradnak az emberek és egyből megjön a pénzed nem kell napokat várni.
20/20 anonim válasza:
Arról nem is beszélve sok online befizető felület van szerződésben a cégekkel, ahol csak beírod a kártyaszámod és egyből levonja a pénzt díj ellenében és egyből jóváírják, így lehet utolsó pillanatra is hagyni a befizetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!