15 évesen mennyi az esélyem az úszáshoz? (lent)
Kezdem az elejéről. 177 cm. magas, kb. 60 kg vagyok. Tavaly szeptemberben tanultam meg úszni. Kissebb szabadtéri strandra szoktam menni, itt elég jól belejöttem az úszásba. Volt egy rendezvény, és a programba volt egy úszóverseny, amiről lemaradtam, de teljesen amatőrök vettek részt. Aki az első volt, azt később (kb. 2 hete) láttam a strandon, és ''kihívtam'' egy "versenyre", simán lehagytam, kb. 2,5 testhossz előnyöm volt a végére ( kb. 40-50 méter hosszat úsztunk). Akkor merült fel bennem először a kérdés, hogy talán versenyszerűen is "űzhetném", de persze nem gondoltam komolyan. Kicsivel később hallottam, hogy a hátamnál olyasmit mondanak egymásnak, hogy pl. "láttade hogy végigment?". 2 napja egy idősebb ember megszólított, hogy látott a tavaly, még úszni se tudtam, s kérdezte, hogy hogy tanultam meg stb., majd, hogy jó a testfelépítésem, s a technikám ahogy úszok meg ilyesmi, és hogy úszó is lehetnék. Majd egyre jobban belemerült, kezdte mondani hogy láttame a VB-t s ilyen kérdések. Az úszást magamtól tanultam meg, néztem másokat hogy csinálják, eddig nem sportoltam semmit, esetleg hobbi szinten foci.
Mennyi esély lenne ilyenkor elkezdeni az úszást?
50 méter gyorson mennyi idővel vennének fel egy klubba?
Vagy ezt már lekéstem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!