Mi történik ha az élő hal megdöglik?
Figyelt kérdés
Tegnap először hoztam haza egy halat amit fogtam, még élt.
Otthon betettem a kádba és rendesen úszkált, nem volt semmi baja. Próbáltam oxigénnel dúsítani a vizét. Még hajnali fél 2 kor életben volt, de reggele már az oldalára fordult és kampó!
Így hogy megdöglött fel lehet még használni? Meg lehet enni?
2013. aug. 2. 09:17
1/3 Vad-Ász válasza:
simán megeheted.
mikor pecáztam és ugy egy-másfél óra kellett hogy hazaérjek a halak mind megdöglöttek,de attól megsütöttük és megettük.
másik eset amikor egy nagy dunctosüvegbe raktam a halat,másnapra megdöglött de megsüttöttük és megettük azt is.
Szerintem nyugodtan edd meg,nem lesz semmi bajod.de ha büdös lesz sütés után is dobd ki mert akkor már romlott(de erre a te esetednél nincs nagy valószinűség).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 2. 19:28
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt elég hatékony az oxigén dúsítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!