Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gold Star Spider 40 es orsó...

Gold Star Spider 40 es orsó harcsahorgászatra?

Figyelt kérdés

Van egy Gold Star Spider 40 es orsóm, az lenne a kérdésem hogy ez harcsahorgászatra jó? Max 4 - 4,5 kg- os harcsákról lenne szó, ma fogtam egy majd 3 kg-at és csodálkoztam hogy mekkora erő van bennük! Egy 5kg- os ponty kutya füle hozzájuk képest :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 26. 18:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Rendben köszi :). Hamarosan meg is veszem akkor, köszi még egyszer :)

ŐŐ még annyit hogy ez a SPRO orsó meg tetszett [link]

És mivel ez kicsit több a rászántnál olcsóbb botot veszek, ez jó lenne? Max 5kg os harcsára kellene. 2 bot van, az egyik Nevis a másik pedig ZEBCO

Nevis: [link]

ZEBCO: [link]

itemid=19977&zoneid=1

Csak nem tudom hogy melyik lenne a jobb mert írták/írtad hogy a Nevis orsóban csalódtál. Nem tudom hogy ez a botoknál is így van e.

Köszi előre is!

2013. júl. 31. 17:14
 12/15 A kérdező kommentje:
A ZEBCOT nem jól linkelte: [link]
2013. júl. 31. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Megfelelő mind a két bot.2,7m-eset ajánlok,kissebbet ne nagyon vegyél.De ha neked 3méter körüli,erős,pontyozó botos azis megteszi kissebb(5-10kg) harcsákra.Akkor fölösleges venni.Amúgy ha harcsázni métsz nem olyan könnyű szortírozni őket hogy 5 kilósra megyek.Simán horogra akadhat egy 20-25kg-os is.
2013. júl. 31. 23:32
 14/15 A kérdező kommentje:

Értem köszi, akkor megveszem a 2,7m et. Olyan tóra megyek ahol max 5 kg-os harcsák vannak de igazad van lehet megyek olyan helyre ahol vannak 20-30 kg-ak is :)

Köszi mindent!

2013. aug. 1. 01:42
 15/15 milan990920 válasza:
3-5 kilósokra jó, viszont a nagy 20-30as harikat szinte biztos hogy nem fogod meg vele de, a te célodnak jó
2013. aug. 6. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!