Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen orsó kell bolognai botra?

Milyen orsó kell bolognai botra?

Figyelt kérdés

Valami KICSI; OLCSÓ; és JÓt keresek. Amit esetleg még Match botra is át tudok tenni. Nem fogok nagy távolságokban horgászni! ezért valami praktikus megoldást keresek.

Javaslatok?

2013. júl. 18. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát szép is legyen jó is legyen és olcsó is legyen, ez az

ami nem egyszerü. Bolognaira általában 30-as 40 es méretü

orsókat ajánlanak tehát kicsi. Az olcsó az nem jótudni náladmit jelent, de az olcsó kategóriába jót találni nem nagyon lehet. Én azt ajánlom próbálj körülnézni horgász boltokba vagy a Net en, 30-as 40-es elsöfékes legalább

3 csapágyas orsókat nézegesd, az árat meg te tudod mi fér bele!

2013. júl. 18. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajna a felénk lévő horgászboltokban elég gyér a kínálat! Ezért keresgélek a neten. 2-3 rendelést is leadtam aprócska orsókra. De mind elfogyott vagy nincs tovább. Sikerült kifognom a kifutó szériákat. Ezért gondoltam hogy itt kérdezem meg, hogy mit ajánlotok! :)
2013. júl. 18. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Bolora nem kell feltétlenül "bolognai" orsót keresned. Nézd meg nyugodtan a pergető és általános orsókínálatot is, azokból is nyugodtan választhatsz, ugyanolyan jó lesz az is. Nekem egy mániám van, hogy ne legyen a dob műanyag, vagy grafit, a dob mindenképpen fém legyen. Szerintem 6-7 ezertől találsz megfelelő és elfogadható minőségű orsót. A sok csapágy megléte sem szentírás. Eurostar Zanthe (1 csapágy)5ezer körül van, Eurostar Mythos (7 csapágy) 8ezer kb, mind a kettő teljesen megbízható orsó, jó áron. Kicsit drágábban Okuma Safina széria, nagyon jók, vagy az egyik személyes kedvencem a Robinson Chester Match, még talán ez is megvan 10 ezer alatt/körül.
2013. júl. 19. 09:18
 4/4 milan990920 válasza:
Nekem shimano exage 2500as van.Elsőfékes kicsi 20as 40es olcsó jó orsók tökéletesek rá!
2013. aug. 6. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!