Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Minimum mennyi idő kell ahoz...

Minimum mennyi idő kell ahoz h megtanúlj úszni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem gyerekkoromban csak bedobtak a Velencei tóba, hogy nosza, ússzál, így kénytelen voltam ott rögtön megtanulni, de ment, nem volt vele sok gondom, mivelhogy muszáj volt. :)
2013. jún. 30. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

4-5 alkalom után már fenntudtam maradni a vízen. Apám először sekély vízben kezdte egy medencénél, majd engem a Balatonba bevitt a mély vízbe és elengedett és mondta hogy akkor ússzak. Amikor már kezdtem belejönni akkor mutatta a technikát. Kb 7 évesen tanultam meg. Utána 10 évesen meg elkezdtem már uszodába járni hogy jobban megtanuljam a dolgot, versenyszerűen is úsztam egy ideig kisebb versenyeket nyertem már meg, de abba maradt egy betegség miatt nagyon sokáig 2 évig nem fürödhettem vízbe csak tusolás jöhetett szóba sajnos. Utána meg már lemondtam az úszásról mert valahogy a szertorna jobban érdekelt, akkor szertornáztam 19 éves koromig, utána meg elmentem aerobikozni mert én elég sok akrobatikus elemet megtanultam.

Persze hobbi szerűen úszok is de valahogy a tornánál és az aerobiknál ragadtam. Ma már csak mellék állásba oktatok kicsiket tornázni olyan kis iskolásokat mert a munkám mellett már nem tudok 2-3 naponta edzésekre járni, az ovis foglalkozás meg heti 1-2 alkalom amikor el kell a segítségem és akkor én is tornázok meg én mutatom be a gyakorlatokat.

23/N

2013. jún. 30. 16:03
 3/7 anonim válasza:
szerintem először írni tanulj meg aztán úszni
2013. jún. 30. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem is tudom hol tanultam meg. Kis koromban sokat jártunk a Balatonra, sokat lubickoltam a sekély vízben. Tengeren is voltunk párszor, ott könnyebb fennmaradni. Alsóban volt úszás, ott már 3-4. osztályban át tudtam úszi a kisebb medencét (de emlékszem, mindig nagyon féltem a leeresztőlyukaktól, még most is iszonyodom tőlük :D). Otthon nyáron is volt medencénk, ott mindig ide-oda siklottam.

Aztán tudok úszni, de nem emlékszek olyan pillanatra, hogy Mostantól. 19/F

2013. júl. 1. 13:47
 5/7 anonim válasza:
Nekem, például 1-2 óra alatt ment, de attól is függ, hogy mennyire akarod!!
2013. júl. 1. 16:09
 6/7 anonim válasza:
Egy hét alatt bőven megtanulhatod a mellúszást, pillangóhoz, gyorsúszáshoz már lehet, több idő fog kelleni.
2013. júl. 3. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
1 másodperc
2017. aug. 10. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!