Ha szedek minimum 1 hónapig táplálékkiegészítő fehérjét és ha indulni szeretnék valami test szépségversenyen akkor ez nem akadályoz meg benne hogy szedtem fehérjét és melyik fehérjét ajánljátok? F/23
23 éves létedre elég kevés fogalmad van a saját tested működéséről. Férfiként én ezt szégyennek érzem.
Kezdd el olvasni a sárga kapszulát. Google-be írd be Sárga Kapszula és letöltheted a pdf-et.
Vigyázz Zakathol, ha ilyeneket irkálsz, hogy "letölteni", még a végén elvisz a GyakoriKérdések fekete Volgája!! :O
Velem már majdnem megtörtént, azóta óvakodom az ilyen tiltott szavaktól.
Kérdező:pont, vessző és mondattagolás. Nagyon hasznos dolgok. Mi az, hogy testszépségverseny és hogy megakadályoz benne?? Ugye nem azt hiszed, hogy ez dopping, amire bevizsgálnak? Egyébként ha csak szépségversenyre mész el, a kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen étrenddel és/vagy edzéstervvel érted el a külsőd. Csakhogy ehhez tényleg nem ártana valamennyi tudás először. Olvasd el az ajánlott könyvet, aztán már nincs már hátra, mint edzeni és normálisan étkezni.
Jó, értem, köszönöm.
De arra a kérdésre kaphatnék választ hogy milyen fehérjét vegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!